XBLOG logo @2x

The Batman: Η επερχόμενη ταινία του Ben Affleck

Σε περίπου δύο χρόνια από τώρα θα έχει πρεμιέρα η νέα ταινία του Ben Affleck στην οποία πρωταγωνιστεί ο Batman και ονομάζεται… The Batman.

Ο Ben Affleck -ο ηθοποιός που υποδύεται τον Batman στην ταινία “Batman v Superman: Dawn of Justice” και λέγεται ότι είναι ο καλύτερος που θα μπορούσε να πάρει αυτόν τον ρόλο- θα αναλάβει να γράψει το σενάριο, να σκηνοθετήσει και να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία The Batman.

Ο Affleck δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Associated Press:
«Τουλάχιστον αυτό είναι που ισχύει μέχρι τώρα. Ίσως τον αλλάξω… Αλλά αυτό μπορώ να πω προς το παρόν. Δουλεύουμε επάνω στο σενάριο και πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό.»

Η πλοκή της ταινίας δεν έχει γίνει γνωστή, όμως ο Affleck έχει αποκαλύψει ότι θέλει μια πρωτότυπη ιστορία και θα δανειστεί μόνο λίγα στοιχεία από τα κόμικς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην ταινία θα εμφανιστεί ο κακός Deathstroke ο οποίος είναι γνωστός στους fans των κόμικς.

Ο Ben Affleck μετά το “Batman v Superman: Dawn of Justice” θα εμφανιστεί στην ταινία “Justice League” του 2017 ξανά πίσω από την μάσκα του Batman και αργότερα θα τον δούμε στη δική του ταινία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η DC ίσως κυκλοφορήσει την ταινία στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.