XBLOG logo @2x

Baraonda, για Fine Dining & Clubbing

Ένας απ΄τους top προορισμούς Fine Dining & Clubbing στο κέντρο της Αθήνας είναι το Baraonda, με την ιδιαίτερη new baroque αισθητική που αποπνέουν οι πολυτελείς χώροι του πρόκειται να γίνει το σήμα κατατεθέν και του φετινού χειμώνα. Σταθερό status quo σημείο για τα πιο όμορφα και γνωστά πρόσωπα, «μέλη» του πιο exclusive society, του Baraonda Society, το Cocktail Bar – Restaurant υποδέχεται κάθε βράδυ προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό τομέα, δημοφιλείς καλλιτέχνες, καθώς και όλη την κοσμική Αθήνα.

Το Baraonda συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά να προσελκύει όσους θέλουν το κάτι παραπάνω από τη βραδινή έξοδό τους. Το μοναδικό περιβάλλον του exclusive χώρου δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για ένα απολαυστικό δείπνο στο χώρο του εστιατορίου, το οποίο επιμελείται ο βραβευμένος chef Μιχάλης Ντουνέτας. Πιάτα αφιερωμένα στη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα κερδίζουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ η εξαιρετική γευστική εμπειρία ενισχύεται από το perfect service και το κατάλληλο για την περίπτωση κρασί μέσα από περισσότερες από 200 διαθέσιμες επιλογές.

Για όσους πάλι θέλουν να απολαύσουν ένα υπέροχο cocktail, το Baraonda παρουσιάζει το Cocktail philosophy, διαθέτοντας μία από τις πιο ενημερωμένες μπάρες της Αθήνας. Ανοίξτε την Cocktail List που περιλαμβάνει από κλασικές συνταγές έως αποκλειστικές δημιουργίες του mixologist Αχιλλέα Καραουλάνη, απολαύστε την ιεροτελεστία προετοιμασίας τους από τους εξειδικευμένους bartenders και γευθείτε αυτά τα περίφημα blendings με βάση premium spirits. Όσο η νύχτα προχωρά, η διάθεση ανεβαίνει και μαζί οι μουσικές επιλογές του resident dj Μενέλαου Κουτσάκου.

Baraonda
Τσόχα 43, Αθήνα (ανοικτά καθημερινά από τις 21:00)
Κρατήσεις: εστιατόριο 2106444308 | club 2106441778
Είσοδος ελεύθερη | Web: www.baraonda.gr

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.