XBLOG logo @2x

Bandwidth Limit Exceeded, ενώ παράλληλα τρέχει διαφημιστική καμπάνια

Bandwidth Limit Exceeded

Ένα από τα χειρότερα γεγονότα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς στο site του είναι να μπει κάποια στιγμή και να δει το μήνυμα “Bandwidth Limit Exceeded”, που σημαίνει ότι ξεπέρασε το όριο κίνησης δεδομένων και το site δεν εμφανίζεται μέχρι να μεγαλώσει το όριο αυτό στο πακέτο hosting που χρησιμοποιούμε. Προσωπικά μία φορά μόνο η κίνηση στο xblog.gr ξεπέρασε την “προβλεπόμενη”, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται το blog για 1-2 ώρες.

Σήμερα το πρωί μπαίνοντας στο in.gr αντί ενός banner στη δεξιά στήλη, είδα το μήνυμα “Bandwidth Limit Exceeded”. Σκέφτομαι ότι δε παίζει αυτό να αποτελεί “λάθος” του in.gr και κάνω δεξί κλικ, “This Frame” και “View Frame Info” για να δω το url από το οποίο προέρχεται το banner. Το banner όπως διαπίστωσα ήταν μίας αλυσίδας internet cafe, της οποίας και το site ήταν down, λόγω bandwidth. Σκέφτηκα λοιπόν ότι “μα καλά, έδωσαν ένα σωρό λεφτά για τη διαφήμιση στην κεντρική σελίδα του in.gr και δεν προέβλεψαν ότι η κίνηση στο site τους θα αυξηθεί λόγω της διαφήμισης και να αυξήσουν το όριο στο bandwidth;”

Γι΄αυτό προσοχή σε τέτοιες περιπτώσεις, φανείτε λίιιιιγο προνοητικοί και αν βλέπετε ότι το site ή το blog σας πάει καλά σε επισκεψιμότητα, έχει ανοδική πορεία ή περιμένετε λόγω κάποιου γεγονότος ότι η κίνηση θα αυξηθεί κατακόρυφα φροντίστε να αυξήσετε και το όριο του bandwidth στο πακέτο hosting που χρησιμοποιείτε.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.