XBLOG logo @2x

Back 2 Clubbing

Μετά από ένα 20ήμερο χωρίς clubbing (λόγω άλλων υποχρεώσεων κλπ) αυτό το ΠΣΚ clubbαρα και με το παραπάνω! Αρχή από την Παρασκευή όπου πήγαμε προς Ψυρρή μεριά… Περάσαμε μία βόλτα από το Yoga Bala και το Loop και καταλήξαμε στο Luv (Tolis Q), περάσαμε μετά από Meine Danza (M. Safras), πήγαμε όμως και στο Vanilla Sky (Mikele).

Σάββατο ανεβήκαμε προς ΒΠ και συγκεκριμένα Privilege στο Κεφαλάρι. Πρώτα ανεβήκαμε στο χώρο πάνω από το Privilege, το Boudoir… Πολύ καλή ατμόσφαιρα, sexy dance μουσική, super διακόσμηση κλπ… Κατά τις 2 κατεβήκαμε στο Privilege… ο απόλυτος χαμός. Ο φίλος μου ο Τόλης χαρακτήρισε το Privilege ως το «Λάδι στη Φωτιά» των Βορείων Προαστείων (Λάδι στη Φωτιά = Ελληνάδικο στην πλατεία Αττικής).

Γύρω στις 4 και κάτι πήραμε το δρόμο της επιστροφής… Όλη η παρέα ήθελε σουβλάκια! Πού να βρεις όμως μέσα στη νύχτα σουβλάκια? Έλα ντε! Κατεβαίνουμε Φωκίονος, παρκάρουμε, ελπίζαμε ότι τουλάχιστον η Πίτα του Παππού θα ήταν ανοιχτά… Αμ δε όμως, κλειστά όλα! Ανεβήκαμε προς τα πάνω μπας και ήταν ανοιχτό κάνα σουβλατζίδικο-ταβέρνα στην πλατεία στη Κυψέλη, αλλά τίποτα… Όλα κλειστά. Πήραμε τελικά κάτι σάντουιτς από το Σπιτικό και γυρίσαμε. Μήπως ξερεί κανείς κάνα σουβλατζίδικο που να εφημερεύει (!) ???

(στη φωτο βλέπετε το Boudoir)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.