XBLOG logo @2x

Bίντεο: Παρουσίαση της υπηρεσίας HOL TV από την Hellas Online

Στο χθεσινό launch party του HOL TV, μας έγινε εκτενής παρουσίαση της νέας αυτής υπηρεσίας, που καλεί τον κόσμο να δει την τηλεόραση με άλλο μάτι… Το event έγινε στο… σαλόνι της Hellas Online, παρουσία bloggers και “εκπροσώπων” των Social Media και φυσικά των ατόμων που δούλεψαν τα δύο αυτά χρόνια, που διήρκεσε η ανάπτυξη της υπηρεσίας.

Πρώτα μας είπε δυο λόγια για το event ο Στάθης Χαϊκάλης από την Communication Effect, ο οποίος τόνισε ότι η HOL είχε την ιδέα να παρουσιάσει την υπηρεσία πρώτα στα Social Media. Ύστερα το λόγο πήρε ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Marketing Director της Hellas Online, που μας μίλησε για την εταιρεία και έκανε μια εισαγωγή στην υπηρεσία HOL TV.

Την εκτενή παρουσίαση του HOL TV μας έκανε ο Άλεξ Χέλμης, υπεύθυνος αν δεν κάνω λάθος της ομάδας που ασχολήθηκε και ασχολείται με την υπηρεσία. Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε πώς λειτουργεί η υπηρεσία HOL TV, τι δυνατότητες έχουν οι χρήστες, πώς λειτουργεί το video club του HOL TV.

Δείτε τα βίντεο… Δυστυχώς δεν είναι πολύ καλής ποιότητας, θα προσπαθήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να δω τι καλύτερο μπορώ να κάνω.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.