XBLOG logo @2x

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S4!

Η Samsung ανακοίνωσε την τέταρτη γενιά Galaxy S, το Galaxy S4, σχεδιασμένο να σας φέρει πιο κοντά σε αυτά που έχουν σημασία στη ζωή.

Κατανοώντας τι έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή, το Samsung Galaxy S4 δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που ζούμε και να μεγιστοποιήσει το αίσθημα πληρότητας στη ζωή μας. Αυτό το κομψό και πρωτοποριακό smartphone δίνει νόημα σε κάθε στιγμή της ζωής, καταλαβαίνει την αξία των σχέσεων, διευκολύνοντας την ανάπτυξη αληθινών σχέσεων με τους φίλους και την οικογένεια, πιστεύει στην σπουδαιότητα της εύκολης χρήσης, κάνοντας τη ζωή σας εύκολη και ανέμελη.

Η ομορφιά του Galaxy S4 είναι ο υψηλής αισθητικής σχεδιασμός που συνδυάζει το minimized bezel με μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία και όλα αυτά σε ένα ελαφρύ και λεπτό σχήμα. Το Samsung Galaxy S4 είναι λεπτό και ισχυρό προσφέροντας περισσότερα σε μικρότερο μέγεθος. Έχει μια λιτή ομορφιά. Αρχικά θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα “Black Mist” και “White Frost”, ενώ αργότερα μέσα στον χρόνο θα υπάρξουν επιπρόσθετες επιλογές χρωμάτων.

Βίντεο: Το νέο Samsung Galaxy S4

Στιγμές γεμάτες νόημα – Μεγαλύτερη Ευχαρίστηση

Πλούσια είναι η ζωή που είναι γεμάτη με στιγμές που έχουν νόημα και το Galaxy S4 απαθανατίζει και μοιράζεται αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές. Το Galaxy S4 έχει την πρώτη οθόνη στον κόσμο με πλήρη Υψηλή Ευκρίνεια (HD) και Super AMOLED για την προβολή ακόμα καλύτερων εικόνων. Η μεγάλη οθόνη 5 ιντσών έχει πυκνότητα 441 ppi για εκπληκτική ποιότητα θέασης. Το Samsung Galaxy S4 χρησιμοποιεί επίσης το νέο Gorilla Glass 3 της Corning, καθιστώντας το έναν «ανθεκτικό» σύντροφο σε όλες τις περιπέτειες της ζωής.

Εξοπλισμένο με κάμερα 13 megapixel στην πίσω όψη, το Galaxy S4 διαθέτει επίσης λειτουργία «Dual Camera», η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη χρήση και των δύο φωτογραφικών μηχανών, στη μπροστινή και πίσω όψη. Κατά τη λήψη φωτογραφιών, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μίας ποικιλίας από εφέ πλαισίου, τα οποία συνδυάζουν φυσικά τις δύο εικόνες και επίσης προσαρμόζουν το μέγεθος της μικρής εικόνας στο εσωτερικό της μεγάλης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν 8 διαφορετικούς τρόπους για να συνδυάσουν τις δύο φωτογραφίες που λαμβάνονται από την εμπρόσθια κάμερα και την πίσω κάμερα. Ταυτόχρονα, η λειτουργία «Dual Video Call» σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε και να δέχεστε βιντεοκλήση.

Η λειτουργία της κάμερας εκτείνεται πέρα από τη διπλή κάμερα, καθώς είναι εξοπλισμένο με 12 εξαιρετικές λειτουργίες λήψης: Η «Drama Shot», σας επιτρέπει να δείτε όλη τη δράση σε μία συνεχή ολίσθηση χρόνου (timelapse), ενώ η  «Sound & Shot», αποθηκεύει μοναδικά ήχο και φωνή.

Αυτές οι σημαντικές στιγμές αποθηκεύονται αυτόματα σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, με τη νέα λειτουργία «Story Album». Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από το Galaxy S4 συγκεντρώνονται και ταξινομούνται αυτόματα σε χρονολογική σειρά και με όλες τις σχετικές πληροφορίες και δημιουργούν ένα μοναδικό άλμπουμ.

Αληθινές Συνδέσεις – Φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά

Το Samsung Galaxy S4 προσφέρει τη δυνατότητα αληθινών συνδέσεων με τους ανθρώπους στη ζωή μας. Είναι κάτι περισσότερο από μία προσωπική συσκευή, επιτρέποντάς μας να μοιραζόμαστε και να βιώνουμε πολλές από τις απολαύσεις της ζωής, με την οικογένεια και τους φίλους μας, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Με τη λειτουργία «Group Play», οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μουσική, φωτογραφίες, έγγραφα και παιχνίδια με τους γύρω τους, χωρίς καν να απαιτείται δίκτυο Wi-Fi ή κυψελοειδές σήμα. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν απευθείας με άλλους για να μοιραστούν, να παίξουν και να συν-δημιουργήσουν περιεχόμενο και ψυχαγωγία στη στιγμή. Η επιλογή «Share Music» επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να αναπαράγουν ταυτόχρονα το ίδιο τραγούδι, συγχρονισμένα, σε διαφορετικά τηλέφωνα για να δημιουργήσουν την απόλυτη ατμόσφαιρα πάρτυ.

Το Galaxy S4 φέρνει πιο κοντά όλους τους ανθρώπους, καταργώντας τους γλωσσικούς φραγμούς, μετατρέποντας τα ταξίδια στο εξωτερικό σε πραγματική απόλαυση με τη λειτουργία «S Translator», που παρέχει άμεση μετάφραση, χρησιμοποιώντας κείμενο ή μετάφραση φωνής σε εφαρμογές, όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μήνυμα κειμένου και ομιλία (Chat ON).

Το Galaxy S4 υποστηρίζει HSPA+42 Mbps και 4G LTE που σημαίνει ότι όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, μπορείτε να βασίζεστε  σε αυτό για τέλεια συνδεσιμότητα. Ειδικά, η έκδοση LTE υποστηρίζει έως και 6 διαφορετικούς πομποδέκτες επιτρέποντας τη λειτουργία στις περισσότερες περιοχές κάλυψης LTE, καθώς και τη δυνατότητα παγκόσμιας περιαγωγής LTE. Η έκδοση TDD / FDD LTE Dual Mode θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο έτος.

Μοναδική Εμπειρία – Κάνει τα πράγματα πιο εύκολα

Στο σημερινό κόσμο, όλοι ψάχνουμε για έξυπνους τρόπους για να κάνουμε τη ζωή ευκολότερη και λιγότερο αγχωτική. Το Galaxy S4 εξασφαλίζει ότι οι εργασίες γίνονται απλά με καινοτόμα χαρακτηριστικά που ανιχνεύουν το πρόσωπο, τη φωνή και τις κινήσεις σας, για να ενεργοποιείτε τον έλεγχο της οθόνης χωρίς την αφή.

Η λειτουργία «Samsung Smart Pause» σας επιτρέπει να ελέγχετε την οθόνη με το βλέμμα σας. Όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο, το βίντεο διακόπτεται όταν κοιτάτε αλλού, και στη συνέχεια ξεκινά αμέσως πάλι όταν επιστρέψετε. Η λειτουργία «Samsung Smart Scroll» σας δίνει τη δυνατότητα να μετακινηθείτε προς το πρόγραμμα περιήγησης ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πάνω και κάτω, χωρίς να αγγίξετε την οθόνη. Αναγνωρίζει το πρόσωπό σας ενώ κοιτάτε την οθόνη και την κίνηση του καρπού σας και στη συνέχεια, μετακινεί τις σελίδες πάνω ή κάτω ανάλογα.

Η λειτουργία «Air View» επιτρέπει στους χρήστες να δουν το περιεχόμενο ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενός S Planner, γκαλερί εικόνων ή βίντεο, απλώς κουνώντας τα δάχτυλά τους πάνω από την οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξουν. Μπορείτε να δείτε ακόμα μια μεγεθυμένη εικόνα στο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, ή έναν αριθμό τηλεφώνου αποθηκευμένο στην ταχεία κλήση στο πληκτρολόγιο. Με τη λειτουργία «Air Gesture», μπορείτε να αλλάξετε το μουσικό κομμάτι, να μετακινηθείτε προς τα επάνω και προς τα κάτω σε μια ιστοσελίδα, ή να δεχτείτε μία κλήση απλά με μία κίνηση του χεριού σας χωρίς να αγγίξετε την οθόνη.

Με την «S Voice Drive» μπορείτε να ενεργοποιήσετε εντολές μέσω φωνητικού ελέγχου για τη βελτιστοποίηση κατά την οδήγηση. Μόλις συνδεθείτε με Bluetooth αυτοκινήτου, το τηλέφωνο μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία οδήγησης, μετατρέποντας το κείμενο σε ομιλία, ώστε εύκολα και με ασφάλεια να ελέγχετε τα μηνύματα, χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε την οθόνη.

Το «Samsung Optical Reader» κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη, με την αυτόματη αναγνώριση ενός κειμένου, μιας επαγγελματικής κάρτας ή πληροφοριών ενός QR code, παρέχοντας χρήσιμες λειτουργίες, όπως μετάφραση, κλήση, μήνυμα κειμένου και αναζήτηση.

Στο σπίτι, με τη χρήση «Samsung Watch ON», το Galaxy S4 θα μετατραπεί σε τηλεχειριστήριο IR, για να ελέγχετε το σύστημα ψυχαγωγίας στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, του set-top box, του DVD player, ακόμα και του κλιματιστικού. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε ψυχαγωγικό περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής τηλεόρασης, καλωδιακής τηλεόρασης και VOD, με βάση τις πλούσιες πληροφορίες που παρέχονται από τον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος.

Βελτίωση Ζωής – Φροντίζει για την Υγεία σας και την Ποιότητα Ζωής σας

Το Galaxy S4 φροντίζει τη ζωή σας, προσφέροντάς σας πληροφορίες για την υγεία, χρησιμοποιώντας το νέο λογισμικό «S Health». Ο συνδυασμός των αισθητήρων, που έχουν εγκατασταθεί μέσα στη συσκευή, παρακολουθεί συστηματικά και αυτόματα την υγεία και το περιβάλλον σας, για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.  Επίσης, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ελέγξουν τις συνθήκες υγείας τους, χρησιμοποιώντας ημερολόγιο διατροφής, άσκησης και παρακολούθησης ύπνου, για να μείνουν υγιείς και σε φόρμα. (oρισμένες λειτουργίες ενεργοποιούνται από ειδικά εξαρτήματα)

Το «Samsung Adapt Display» παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία προβολής, προσαρμοσμένη για κάθε τύπο εφαρμογής και το «Samsung Adapt Sound» προσφέρει ένα βέλτιστο επίπεδο και είδος ήχου, εξατομικευμένο για κάθε χρήστη, για να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.