XBLOG logo @2x

Austrian Airlines: Διασκέδαση παιδιών εν ώρα πτήσης

Μία ποικιλία παιχνιδιών, ένα ειδικό μενού για παιδιά, παιδικό περιοδικό αλλά και πρόγραμμα ψυχαγωγίας περιμένει τα παιδιά που θα ταξιδέψουν με τα αεροπλάνα της Austrian Airlines. Σε όλες τις πτήσεις παρέχεται ποικιλία παιχνιδιών και παζλ για διάφορα ηλικιακά επίπεδα, ενώ η εταιρία έχει δημιουργήσει σειρά ειδικών μενού ειδικά για μικρά παιδιά.

Παιχνίδια
Για ηλικίες άνω των 3, σε όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις παρέχεται μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και παζλ που ταιριάζουν σε διάφορα ηλικιακά επίπεδα.

Ειδικά παιδικά μενού
Η Austrian Airlines έχει δημιουργήσει μια σειρά ειδικών γευμάτων που απευθύνονται σε μικρά παιδιά. Προσφέρεται ένα ειδικό μενού για τους μικρούς επιβάτες της Business Class σε σύντομες ή μέσης διάρκειας πτήσεις και για όλες τις κατηγορίες θέσεων στις πτήσεις μακρινών διαδρομών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν κράτηση των ειδικών αυτών μενού τουλάχιστον 24 ώρες πριν την πτήση. Σε όλες τις πτήσεις τα παιδιά σερβίρονται πρωτίστως των υπολοίπων ταξιδιωτών.

Προτεραιότητα στην ασφάλεια
Για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους επιβάτες και φυσικά στα παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να έχει κάθε παιδί το δικό του παιδικό καθισματάκι εντός αεροσκάφους. Είναι αναγκαία, ωστόσο, η πρωτύτερη ειδοποίηση της εταιρίας.

Ύπνος και παιχνίδι
– Μαξιλάρια και κουβέρτες βρίσκονται σε κάθε κάθισμα σε όλες τις πτήσεις μακρινών διαδρομών.
– Επιπλέον μαξιλάρια και κουβέρτες διατίθενται από το προσωπικό κατόπιν ζήτησης.
– Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της εταιρίας έχει ειδικό παιδικό κανάλι με κινούμενα σχέδια και ταινίες.
– Το παιδικό club τακτικών επιβατών Jetfriends προσφέρει επιπλέον ψυχαγωγία σε παιδιά και εφήβους που αναζητούν δράση και διασκέδαση, αλλά και γνώσεις γύρω από τον συναρπαστικό κόσμο των πτήσεων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.