XBLOG logo @2x

Αυξήθηκαν οι κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων μέσω κινητού τηλεφώνου

Σημαντική αύξηση στις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του mobile site για το 2013 παρουσιάζει η Travelplanet24.

Μέσα από το ανανεωμένο και εύχρηστο mobile site της Travelplanet24, το 2013, παρατηρήθηκε διπλασιασμός της επισκεψιμότητας του σε σχέση με το 2012 αλλά και σημαντική αύξηση στις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η αναλογία των χρηστών είναι σχεδόν ισομερής δεδομένου ότι 55,5% των χρηστών είναι άντρες και 44,5% γυναίκες ηλικίας 20 έως 40 ετών (60%) με κύρια συσκευή χρήσης το κινητό τηλέφωνο με ποσοστό 67% και το tablet με ποσοστό 33%.

Η χρήση του mobile site έγινε κυρίως για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων για πτήσεις εσωτερικού με δημοφιλέστερους προορισμούς την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Λάρνακα, το Ηράκλειο, την Ρόδο και την Αλεξανδρούπολη. Οι κρατήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά μέσο όρο 22 ημέρες πριν από την αναχώρηση και η διάρκεια διαμονής υπολογίστηκε σχεδόν στις 8 ημέρες, ενώ, ως καλύτερος μήνας αναδείχθηκε ο Νοέμβριος.

Η Travelplanet24 προσφέρει έκπτωση 10% σε όλες τις κρατήσεις ξενοδοχείων που θα πραγματοποιηθούν μέσα από το mobile site της θέλοντας να ενισχύσει τις κρατήσεις μέσω mobile συσκευών. Η έκπτωση ισχύει για όλους τους προορισμούς και η προσφορά θα διαρκέσει από τις 13/1/2014 για 2 εβδομάδες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.