XBLOG logo @2x

Η Audi επέλεξε τους επεξεργαστές Exynos της Samsung για τα οχήματά της

Τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Audi Progressive SemiConductor Program (PSCP)” ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη τεχνολογία ημιαγωγών. Η εταιρεία θα παρέχει τους επεξεργαστές Exynos, που αποτελούν τη λύση “System-on-Chip (SoC)” της Samsung, για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός των αυτοκινήτων (In Vehicle Infotainment – IVI) της Audi.

Το πρόγραμμα “PSCP” της Audi παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010 με στόχο τη γρήγορη ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές αξιοπιστίας, απόδοσης και ποιότητας των αυτοκινήτων. Ως ένας σημαντικός συνεργάτης, η Samsung θα προμηθεύσει τους επεξεργαστές Exynos για το σύστημα επόμενης γενιάς IVI της Audi.

«Με τους επεξεργαστές Exynos, η Samsung έχει αποδείξει την τεχνολογική υπεροχή της στην απόδοση, την αξιοπιστία και τις καινοτόμες λύσεις», δήλωσε ο Alfons Pfaller, Επικεφαλής του τμήματος Infotainment Development στην Audi. «Με το πρόγραμμα PSCP, η Samsung και η Audi θα συνεργαστούν για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εντός του οχήματος, που θα ανταποκρίνεται στο επίπεδο ποιότητας των αυτοκινήτων που διακρίνει την Audi».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος της ραγδαίως αναπτυσσόμενης τεχνολογίας της αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο Charlie Bae, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing στο System LSI Business στη Samsung Electronics. «Η Samsung έχει επικεντρωθεί πλήρως στην παροχή μίας ισχυρής και αξιόπιστης λύσης υψηλής απόδοσης για την Audi, ώστε η απόλαυση της οδήγησης να περάσει σε επόμενο επίπεδο».

Με πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και υποστήριξη multi-display, οι επεξεργαστές Exynos, που αποτελούν προϊόν ναυαρχίδα της εταιρείας, μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα έως και σε τέσσερις διαφορετικούς τομείς και οθόνες που βρίσκονται μέσα στο όχημα. Η εντυπωσιακή απόδοση της επεξεργασίας δεδομένων και γραφικών παρέχει υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήσης στις οθόνες, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αλληλεπίδραση για τον χρήστη.

Από το 2010, οι επεξεργαστές Exynos της Samsung εξοπλίζουν έξυπνες συσκευές υψηλής απόδοσης, όπως smartphones, laptops και συστήματα πλοήγησης, παρέχοντας την απόλυτη εμπειρία στους καταναλωτές. Με την αξιοποίηση και βελτιστοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας για την αυτοκινητοβιομηχανία, η Samsung δεσμεύεται να προσφέρει εξαιρετική απόδοση για μία πιο ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.