XBLOG logo @2x

AthensTransit iPhone App

Μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή για το iPhone για όσους ζουν και κινούνται με τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, προαστιακός) στην Αθήνα είναι διαθέσιμη εδώ και μερικές μέρες στο App Store. Πρόκειται για την εφαρμογή “AthensTransit”, η οποία βοηθάει όσους τη χρησιμοποιήσουν να βρουν τις στάσεις και τις καλύτερες διαδρομές όταν μετακινούνται.

Πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι ο χρήστης μπορεί να πληροφορηθεί μέσω της εφαρμογής για τους σταθμούς όλων των μέσων σταθερής τροχιάς που βρίσκονται κοντά του ανά πάσα στιγμή, μέσω του GPS που διαθέτει το iPhone και το οποίο αξιοποιεί η εφαρμογή. Επίσης μπορείτε να δείτε όλες τις στάσεις και τους σταθμούς στο Google Maps, με πληροφορίες για τις στάσεις/σταθμούς, ενώ επίσης έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε συγκεκριμένο σταθμό.

Η εφαρμογή AthensTransit [official site, download link] έχει αναπτυχθεί από τον Έλληνα developer Φίλιππο Σλάβικ και διατίθεται στο App Store (0,79 ευρώ), ο οποίος απ΄ότι είδα στο App Store έχει αναπτύξει και την εφαρμογή Eurodomains για αναζήτηση domain names.

Ο Φίλιππος επικοινώνησε μαζί μου, δίνοντάς μου ένα promo code, για να κατεβάσω δωρεάν την εφαρμογή, ωστόσο μιας και δεν έχω iPhone αυτή την περίοδο, προτιμώ να πάρει το promo code όποιος από εσάς διαβάσει πρώτος το post και θέλει να κατεβάσει και να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή!

AthensTransit Promo Code: 36XLMYLR3W9F
Προσοχή: Το promo code μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο Αμερικανικό App Store.
Update: Ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε.

Δείτε το video και τα screenshots που ακολουθούν,

AthensTransit iPhone App

AthensTransit iPhone App

AthensTransit iPhone App

AthensTransit iPhone App

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.