XBLOG logo @2x

Athens Airways: Πακέτα για όλους τους επιβάτες

Τρία προγράμματα προπληρωμένων πακέτων εισιτηρίων για τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιβάτη, δημιούργησε η Athens Airways. Παράλληλα, ξεκίνησε το πρόγραμμα συχνών επιβατών Athens Airways Flights & Bonus με πολλά προνόμια για τα μέλη του. Για την καλοκαιρινή περίοδο (από 1/7 έως 25/9), το πακέτο Athens Airways Friends & Family δίνει τη δυνατότητα σε μία οικογένεια ή μεγάλη παρέα να ταξιδέψουν με σταθερές τιμές όλο το καλοκαίρι, με ειδικά προνόμια και προτεραιότητα στην εξυπηρέτησή τους, κερδίζοντας παράλληλα επιπλέον δωρεάν εισιτήρια για τις διαδρομές τους μέχρι τις 20/12/09.

Το δεύτερο πακέτο πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα, γι΄αυτούς που ταξιδεύουν πολύ όλο το χρόνο και επιθυμούν να ταξιδεύουν με σταθερές τιμές όλο το χρόνο. Ο επιβάτης επιλέγει ανάμεσα σε τρία επιμέρους προγράμματα (Benefit, Flexi for Two, Advance for Two), εξασφαλίζοντας 50 one way ή 25 round trip εισιτήρια και μοναδικά προνόμια για τον ίδιο και άλλον ένα επιβάτη.

Το τρίτο πακέτο απευθύνεται στις εταιρίες, τα στελέχη των οποίων ταξιδεύουν συχνά. Παρέχοντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενός συνδυασμού εισιτηρίων και ναύλων, ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας και τον αριθμό των ατόμων που ταξιδεύουν, η Athens Airways δημιουργεί το ιδανικό πακέτο εισιτηρίων με πολλαπλά εταιρικά οφέλη για όλο το χρόνο!

Τέλος, το Flights & Bonus πρόγραμμα της Athens Airways σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον ταξίδια από την πρώτη κιόλας διαδρομή. Παράλληλα, αν είστε κάτοχος ασημένιας ή χρυσής κάρτας προγράμματος τακτικών επιβατών άλλης αεροπορικής εταιρίας, η Athens Airways σας εγγράφει αυτόματα στην αντίστοιχη κατηγορία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε ειδικά προνόμια και δώρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.