XBLOG logo @2x

Asus UL: Νέα σειρά Notebooks

Η νέα σειρά notebook UnLimited της Asus είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει ό, τι καλύτερο στο χώρο του κορυφαίου computing, σε όσους αναζητούν επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. Διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Core 2 Duo SU7300, για απαράμιλλο multitasking, καθώς μπορεί να αναλάβει απαιτητικές εφαρμογές με βάση τον επεξεργαστή, καθώς και την αποκλειστική τεχνολογία Turbo33 της Asus, για βελτιωμένες επιδόσεις του υπολογιστή. Η εξειδικευμένη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce G 210M προσφέρει στους χρήστες απολύτως ρεαλιστικές εικόνες στα παιχνίδια, τα videos και τις ταινίες.

Η σειρά Asus UnLimited μπορεί να προσφέρει αυτά τα οφέλη με έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, χάρη στο αποκλειστικό Asus GraphiX Boost, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μετριάζουν την κατανάλωση της μπαταρίας, κάνοντας εναλλαγή μεταξύ εξειδικευμένων κι ενσωματωμένων γραφικών. Όλες αυτές οι καινοτομίες περιλαμβάνονται σε ένα εντυπωσιακά λεπτό πλαίσιο, πάχους λιγότερο από 1 ίντσα, με φινίρισμα «βουρτσισμένου νικελίου».

Δυνατές επιδόσεις, ατελείωτες δυνατότητες

Η σειρά ASUS UnLimited με κινητήριο δύναμη τον επεξεργαστή Core 2 Duo SU7300 της Intel, διαθέτει επεξεργασία πολλαπλών πυρήνων, η οποία συνδυάζει δύο ανεξάρτητους επεξεργαστικούς πυρήνες σε ένα μηχάνημα. Περιλαμβάνει επίσης την αποκλειστική τεχνολογία Turbo33 της ASUS, που ενισχύει τις γενικές επιδόσεις κατά 33%, συγχωνεύοντας τις λύσεις hardware και software, ώστε να προσφέρει καλύτερα γραφικά και καλύτερο online streaming. Με μνήμη DDR2 έως και 8GB, το αποτέλεσμα είναι η ραγδαία επιτάχυνση της επεξεργασίας του συστήματος, η οποία μεταφράζεται σε μία καλύτερη εμπειρία computing. Διαθέτει μία LCD οθόνη υψηλής ανάλυσης με αναλογία εικόνας 16:9 και γραφικά από μία εξειδικευμένη κάρτα NVIDIA GeForce G 210M με 512MB VRAM.

Asus UL Notebooks

Μπαταρία: Μεγάλη διάρκεια ζωής για ατελείωτη ψυχαγωγία

Με στόχο να δώσει στους χρήστες μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για απεριόριστες δυνατότητες computing και ψυχαγωγίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η σειρά ASUS UL διαθέτει μπαταρία διάρκειας έως και 12 ωρών. Αυτό αποδίδεται στην τεχνολογία GraphiX, η οποία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επιλέγουν μεταξύ της εξειδικευμένης κάρτας γραφικών NVIDIA GeForce G 210M, για εφαρμογές με απαιτητικά γραφικά, και των ενσωματωμένων γραφικών, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Εξίσου αποκλειστική είναι και η ASUS Power4Gear, η οποία επιτρέπει χρήση ενέργειας σύμφωνη με τις προτιμήσεις των χρηστών, ανάλογα με την εκάστοτε εργασία που θέλουν να εκτελέσουν. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από τέσσερα διαφορετικά ενεργειακά προφίλ αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επικρατούσα χρήση.

Απεριόριστη φορητότητα

Τα notebook της σειράς UnLimited της Asus, με την απεριόριστη δύναμη, φορητότητα και τις ατελείωτες ικανότητες, έχουν πάχος λιγότερο από 1 ίντσα και διαθέτουν ένα ελαφρύ κι όμως στιβαρό καπάκι από «βουρτσισμένο νικέλιο». Διαθέτουν μοντέρνα εμφάνιση σε συνδυασμό με εκπληκτική ανθεκτικότητα στα χτυπήματα που μπορεί να επιφέρει η καθημερινή χρήση – γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία. Το touchpad πολυ-αφής προσδίδει ευκολία στη χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν zoom in και zoom out σε μία εικόνα με ένα μόνο ελαφρύ χτύπημα, ή να περιηγούνται πάνω κάτω στις σελίδες, γλιστρώντας απλώς το δάχτυλό τους πάνω στο touchpad.

Η σειρά ASUS UnLimited είναι ακόμη εφοδιασμένη με ένα εργονομικό chiclet πληκτρολόγιο και αριθμητικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους (σε επιλεγμένα μοντέλα), το οποίο μειώνει τη συγκέντρωση σκόνης και επιτρέπει γρηγορότερη εισαγωγή αριθμών, χάρη στα μεγαλύτερα πλήκτρα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.