XBLOG logo @2x

Asus Lamborghini VX5: Πιο γρήγορο και από Murcielago

Στην Cebit 2009 που πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο, εκτός από αρκετά netbooks και tablet PC, οι εταιρείες παρουσίασαν και νέα μοντέλα laptop.

Σίγουρα ένα από τα laptop που εντυπωσίασαν τόσο με την εξωτερική τους εμφάνιση αλλά και με τις απίστευτες δυνατότητές του είναι το νέο Asus Lamborghini VX5. Μπορεί και τα προηγούμενα μοντέλα αυτής της σειράς να είχαν εντυπωσιακή εμφάνιση και αρκετά καλές δυνατότητες, όμως κανένα μοντέλο δεν ενσωμάτωνε τόσα νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Αρχίζοντας από την εξωτερική του εμφάνιση, εκεί σίγουρα ξεχωρίζει το σηματάκι της γνωστής ιταλικής εταιρείας, καθώς και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής, όπως το δέρμα γύρω από το touchpad.

Περνώντας στα εσωτερικά χαρακτηριστικά του VX5, δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω. Με οθόνη 16″ Full HD, με Core 2 Quad επεξεργαστή και 4 GB RAM, σίγουρα υπόσχεται απίστευτες επιδόσεις, ακόμα και αν θελήσετε να τρέξετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Το VX5 πρέπει να είναι το πρώτο laptop που ενσωματώνει τόσο μεγάλο σκληρό δίσκο (1 TB) και μάλιστα SSD. Αν κάποια στιγμή θελήσετε να παίξετε κάποιο παιχνίδι, πιστεύω πως η GeForce GT 130M με το 1 GB GDDR3 δεν θα σας απογοητεύσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το VX5 διαθέτει ενσωματωμένο Blu-Ray player.

Την τιμή του δεν την γνωρίζω, αλλά μπορώ εύκολα να προβλέψω ότι θα ξεπερνάει τα 3.000 ευρώ όταν και αν έρθει στην Ελλάδα!

Asus Lamborghini VX5

Asus Lamborghini VX5

Asus Lamborghini VX5

Asus Lamborghini VX5

Asus Lamborghini VX5

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.