XBLOG logo @2x

Asus F5SR: Οικονομικό Laptop για όλα

Με απλές, κλασσικές γραμμές και πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, το Asus F5SR προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα, για καθημερινή χρήση τόσο στο γραφείο, όσο και εν κινήσει.

Ο φορητός υπολογιστής της Asus θα σας καταπλήξει με τα ζωντανά χρώματα και την υψηλή ποιότητα εικόνας της οθόνης 15,4″ ανάλυσης WXGA. Η κάρτα γραφικών HD3470 της ΑΤi με 512 MB αυτόνομης μνήμης βίντεο και υποστήριξη DirectX 10 προσφέρει μία μοναδική εμπειρία και επιτρέπει στον χρήστη να τρέξει ακόμα και σύγχρονα παιχνίδια με αξιόλογες επιδόσεις.

Το Asus F5SR είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο επεξεργαστή Intel Core 2 Duo T3200 (2.00 GHz), και άφθονη μνήμη 3 GΒ, ενώ τα 320 GB χωρητικότητας του σκληρού δίσκου θα αποδειχτούν παραπάνω από αρκετά για να φιλοξενήσουν όλα τα δεδομένα σας.

Απολαυστικά εργονομικό και με λεπτό σχεδιασμό, παρέχει αυξημένη συνδεσιμότητα για άνεση και ευελιξία σε κάθε μετακίνηση. Διαθέτει πληρότητα συνδέσεων και δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης (WiFi). Θα βρείτε ακόμη και ένα βολικό ενσωματωμένο card reader για να μεταφέρετε εύκολα αρχεία από τη μνήμη του κινητού σας τηλεφώνου ή της ψηφιακής σας μηχανής, αλλά και web camera 1.3 Megapixels.

Τέλος διαθέτει 4 εισόδους USB, καθώς και θύρα εξόδου DVI.

Αν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σας ή σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να αποκτήσετε το Asus F5SR στην τιμή των 799 ευρώ από το Alfa4.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.