XBLOG logo @2x

Asus Eee PC T91: Κυκλοφορεί ανάμεσά μας

Το Eee PC T91 το γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν 5 μήνες περίπου, όταν η Asus αποφάσισε να το παρουσιάσει στην CES 09. Προχθές όμως, η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα την κυκλοφορία του νέου Τ91. Πρόκειται για ένα tablet PC σε διαστάσεις netbook, που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Για να θυμηθούμε όμως λίγο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου tablet PC της Asus…

Έρχεται λοιπόν με οθόνη αφής 8,9″ και ένα ειδικό λογισμικό της μαμάς Asus με το οποίο η διαχείριση θα γίνεται πιο φιλική στο δάχτυλο και στο πενάκι.

Όσον αφορά το CPU, εκεί συναντάμε τον συνήθη ύποπτο Intel Atom και συγκεκριμένα τον Z530. Το 1 GB RAM του T91 σίγουρα είναι αρκετό για τέτοιου είδους υπολογιστές, αλλά ελπίζω να μπορεί να αυξηθεί.

Όσον αφορά την συνδεσιμότητα του T91, εκεί συναντάμε Wi-Fi, 3G (HSUPA), καθώς και δέκτη GPS. Επίσης για τους λάτρεις της τηλεόρασης το Τ91 έρχεται με ενσωματωμένο δέκτη TV.

Σύμφωνα με την μαμά Asus, η μπαταρία του μπορεί να “βγάλει” έως και 5 ώρες χρήσης χωρίς να χρειαστεί να την φορτίσετε. Το Eee PC T91 θα κάνει την εμφάνισή του σε δύο χρώματα, άσπρο και μαύρο.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.