XBLOG logo @2x

AROMA Feat. Katerina, Τα Παιδιά του Πειραιά: Η Ελλάδα παντού, με ένα τραγούδι!

Και ενώ ως χώρα βρισκόμαστε στο “μάτι” πολλών χωρών για την οικονομική μας κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, έρχεται ένα ελληνικό τραγούδι, το “Τα Παιδιά του Πειραιά” διασκευασμένο, που απ΄ότι φαίνεται θα ακουστεί σε πολλές χώρες και θα διασκεδάσει τους Ευρωπαίους και όχι μόνο! Δείτε το video clip!

«Τα Παιδιά του Πειραιά», το βραβευμένο με Oscar κλασσικό τραγούδι του αξέχαστου Μάνου Χατζιδάκι, που ακούστηκε σε όλη την υφήλιο από την μοναδική Μελίνα Μερκούρη, διασκευάστηκε από τους AROMA.

Πρόκειται για μία συμπαραγωγή της ελληνικής δισκογραφικής Planetworks και της ιταλικής EGO Records. Οι Raf Marchesini και Max B παρουσίασαν μια εμπνευσμένη pop dance και άκρως καλοκαιρινή διασκευή!

Για την ερμηνεία του τραγουδιού με τους AROMA συνεργάστηκε η Κατερίνα Μπουρνέλλη, τραγουδώντας το ελληνικά και αγγλικά, ενώ η αγαπημένη στους Έλληνες (και όχι μόνο) IN-GRID ερμήνευσε την γαλλική εκτέλεση. Στο ακορντεόν είναι η ταλαντούχα Ζωή Τηγανούρια.

Οι σημαντικότερες ανεξάρτητες (και όχι μόνο) δισκογραφικές εταιρίες ανά τον κόσμο (Universal, Ministry of Sound κλπ), έχουν ήδη υπογράψει και θα κυκλοφορήσουν «Τα παιδιά του Πειραιά» σε Αμερική, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Αγγλία, Ρωσία, Ολλανδία, Σκανδιναβία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ισραήλ και Τουρκία!

Το video clip γυρίστηκε στην Μύκονο, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και αποτελεί κυριολεκτικά διαφήμιση της χώρας μας, που πολύ σύντομα θα παίζει παντού! Είναι σίγουρο ότι θα μεταφέρει το AROMA της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων έγινε στο ξενοδοχείο Cavo Tagoo.

AROMA Feat. Katerina, Τα Παιδιά Του Πειραιά

AROMA Feat. Katerina, Τα Παιδιά Του Πειραιά

AROMA Feat. Katerina, Τα Παιδιά Του Πειραιά

Φωτογραφίες: Νίκος Σεμιτέκολος

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.