XBLOG logo @2x

Archos 55 Diamond Selfie: Ένα οκταπύρηνο κινητό, ιδανικό για selfie φωτογραφίες

Παρόλο η μόδα των selfie κινητών έχει περάσει, η Archos ανακοίνωσε το Archos 55 Diamond Selfie, ένα smartphone που όπως μαρτυράει η ονομασία του ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία. Ένα ακόμη κινητό προορισμένο για την τέλεια selfie φωτογραφία που για αυτόν τον λόγο εξοπλίζεται με εμπρόσθια κάμερα 8MP, τεχνολογίες ChromaFlash, OptiZoom και UbiFocus για ενισχυμένη απόδοση, ενώ η οθόνη του χρησιμοποιείται ως φλας κατά τη διάρκεια μια λήψης.

Για όσους δεν γνωρίζουν τις συγκεκριμένες τεχνολογίες, αναφέρουμε πως με το ChromaFlash γίνεται λήψη δύο φωτογραφιών, μια με φλας και μια χωρίς. Το τελικό αποτέλεσμα της φωτογραφίας προκύπτει από τον συνδυασμό της φωτεινότητας της πρώτης και την ακρίβεια των χρωμάτων της δεύτερης λήψης. Το OptiZoom βοηθάει στην καθαρότητα της εικόνας, αφού κατά την διάρκεια της εστίασης “κλειδώνει” τα αντικείμενα του περιβάλλοντος ακόμα και αν αυτά κινούνται. Με το UbiFocus πραγματοποιούνται 5 λήψεις με ξεχωριστό εστιακό βάθος, έτσι στο τελικό αποτέλεσμα δίνεται η δυνατότητα εστίασης σε διαφορετικό σημείο της εικόνας.

Στο θέμα των τεχνικών χαρακτηριστικών, η συσκευή διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD ανάλυσης Full HD, Qualcomm Snapdragon 430 με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, επεξεργαστή γραφικών Adreno 505, 4GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρος 64GB – επεκτάσιμος με microSD έως 128GB. Η κύρια κάμερα είναι στα 16MP, η εμπρόσθια στα 8MP, έχει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh και τρέχει το Android 6.0 Marshmallow. Τέλος, διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Archos 55 Diamond Selfie θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με τιμή €199.99, μαζί με μια Lite έκδοση στα 3GB μνήμη RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο στην τιμή των €169.99.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.