XBLOG logo @2x

Η Apple ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του WWDC 2016

Η Apple με επίσημη ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι το πολυαναμενόμενο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2016 (Worldwide Developer Conference) θα πραγματοποιηθεί στις 13 με 17 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο. Η Siri είχε ήδη ξεκινήσει να αποκαλύπτει τις ημερομηνίες διεξαγωγής σε όσους την ρωτούσαν, όμως τώρα ανακοινώθηκε επίσημα.

Οι ενδιαφερόμενοι προγραμματιστές θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε μια φόρμα της Apple μέχρι και τις 22 Απριλίου, και στη συνέχεια η Apple θα επιλέξει τυχαία έναν αριθμό από αυτούς δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγοράσουν ένα εισιτήριο.

Σε περίπτωση που κάποιος τυχερός τελικά δεν αγοράσει εισιτήριο για το WWDC 2016, η ευκαιρία αυτή θα δοθεί σε έναν άλλο developer. Αυτή η πρακτική ακολουθείται λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος προγραμματιστών και των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων.

Τα συνέδρια WWDC θεωρούνται πολύ σημαντικά επειδή κάθε χρόνο η Apple ανακοινώνει νέες τεχνολογίες και νέες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, στο WWDC 2015 ο αμερικάνικος κολοσσός είχε αποκαλύψει τις σημερινές εκδόσεις των OS X και iOS, καθώς και το Apple Music. Φέτος, μεταξύ άλλων, αναμένεται να ανακοινώσει τη μετονομασία του OS X σε macOS.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.