XBLOG logo @2x

Apple Solutions Day αυτή την Τετάρτη

Ένα “Open Day” event διοργανώνει η Rainbow, για όλους τους επαγγελματίες με τίτλο “Apple Solutions Day”, στο οποίο θα συμμετέχουν οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές της Apple. Το event θα περιλαμβάνει έκθεση ολοκληρωμένων λύσεων της Apple, αλλά και παρουσιάσεις σε εξειδικευμένα θέματα. Το event θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 24 Ιουνίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής που βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού 103-105.

Εξειδικευμένοι ομιλητές των εταιρειών Apple, FileMaker, Quark, αλλά και των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της Apple θα πραγματοποιήσουν τις παρουσιάσεις, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων στο rainbow.gr/asd.

Οι επισκέπτες, μέσα από τα περίπτερα των εταιρειών, θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Apple και των άλλων εταιρειών και να ανακαλύψουν έτσι επαγγελματικές λύσεις στο βίντεο, τη φωτογραφία, το DTP, την αρχιτεκτονική και τις εφαρμογές βάσεων δεδομένων.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο Open Day είναι: AM Computing, Ariston BTS, Best Office Solutions, Comart, Data Center Piraeus, Document, Ηλεκτρογραφική, Systemgraph Technologies και Top Software.

Η είσοδος για όποιον θέλει να πάει είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρχει δωρεάν parking για 1 ώρα στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.