XBLOG logo @2x

Η Apple πατένταρε ένα καινοτόμο κουτί πίτσας με στρογγυλό σχεδιασμό

Το νέο campus της Apple είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τους υπαλλήλους της εταιρίας, και το Wired είναι μάλλον το πρώτο μέσο που κατάφερε να μπει μέσα. Το άρθρο του αναδεικνύει αρκετές “πινελιές” στο κτίριο που ανεβάζουν την πήχη. Για παράδειγμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να φεύγει γρήγορα η βροχή από τα τζάμια και υπάρχει ειδικό σύστημα υδρόψηξης για να ενεργοποιούνται στο ελάχιστο τα κλιματιστικά επειδή ο Steve Jobs μισούσε τους ανεμιστήρες. Όμως, μάλλον, το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Apple εφηύρε το δικό της κουτί για πίτσα!

Το κουτί είναι κυκλικό, αντί για τετράγωνο όπως χρησιμοποιούν οι συνηθισμένες πιτσαρίες, και φαίνεται ότι έχει το μέγεθος για ατομικές πίτσες. Το Wired αναφέρει ότι έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους υπαλλήλους να παίρνουν τη πίτσα από τη καφετέρια στο γραφείο τους.

Αpple pizza box patent US20120024859 A1
Η πατέντα

Η Apple καινοτόμησε επίσης κάνοντας μερικές τρύπες στο καπάκι του κουτιού, έτσι ώστε να φεύγει ο αέρας από μέσα του και να μην χαλάει το φύλλο της πίτσας.

Η Apple πατένταρε αυτό το κουτί πριν από εφτά χρόνια και μάλλον περίμενε για πολύ καιρό για να το χρησιμοποιήσει. Η πατέντα έχει γραφτεί στο όνομα του Francesco Longoni, δηλαδή τον επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων της Αpple.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.