XBLOG logo @2x

Νέα LG UltraFine 5K και 4K monitors σε συνεργασία με την Apple

Η Apple παρουσίασε σε προγραμματισμένη εκδήλωση τα νέα monitors LG UltraFine 5K και 4K που αποτελούν τον καλύτερο συνδυασμό για τα ολοκαίνουργια MacBook Pro με Touch Bar.

Το LG UltraFine 5K διαθέτει οθόνη 27-ιντσών ανάλυσης 5K (5120 x 2880 pixels, 218 ppi) και το UltraFine 4K 21.5-ιντσών οθόνη ανάλυσης 4K (4096 x 2304 pixels, 219 ppi). Αμφότερα ενσωματώνουν τρεις θύρες USB Type-C (Thunderbolt), καθώς επίσης κάμερα και ηχεία για FaceTime κλήσεις και όχι μόνο.

Και οι δύο οθόνες συνδέονται με το MacBook Pro μέσω USB Type-C και με μόνο ένα καλώδιο η οθόνη παίρνει εικόνα και ήχο, μπορεί να φορτίζει τον υπολογιστή* και ο χρήστης μπορεί να αυξομειώνει την φωτεινότητα και την ένταση του ήχου μέσω του Mac (δεν χρειάζεται έξτρα καλώδιο ή κουμπιά επάνω στην οθόνη για αυτές τις ρυθμίσεις). Χάρη στη δύναμη του νέου MacBook, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει και δεύτερη οθόνη UltraFine.

Η Apple θα ξεκινήσει άμεσα την πώληση αυτών των monitors. Η τιμή του LG UltraFine 5K έχει οριστεί στα $1300, ενώ του LG UltraFine 4K στα $700.

*Μόνο το UltraFine 5K μπορεί να φορτίσει το Mac, και μόνο το MacBook Pro 15-ιντσών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.