XBLOG logo @2x

Το iPhone 8 έρχεται σε 3 μεγέθη με OLED οθόνη και ασύρματη φόρτιση;

Του χρόνου η Apple θα γιορτάσει τα δέκατα γενέθλια του iPhone, και για να το κάνει αυτό λέγεται ότι θα προσπεράσει τη γενιά 7s και θα ανακοινώσει το iPhone 8. Το iPhone 8 θα είναι μάλλον η μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του iPhone και θα έρθει με νέα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αναφορά του Nikkei Asian Review, ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα ασύρματης/επαγωγικής φόρτισης. Λέγεται ότι η Foxconn θα παράγει τις μονάδες που θα επιτρέψουν στα κινητά να φορτίσουν χωρίς καλώδιο.

Άλλες φήμες ισχυρίζονται ότι η Apple του χρόνου θα κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις του iPhone 8: μία με 4.7-ιντσών οθόνη, μία με 5-ιντσών και μία με 5,5-ιντσών. Για τις πρώτες δύο εκδόσεις θα χρησιμοποιηθεί LTPS επίπεδη οθόνη, ενώ για το Plus η Apple θα ακολουθήσει τα βήματα της Samsung και θα τοποθετήσει μια OLED οθόνη με κυρτές γωνίες.

Οι πλάτες των νέων iPhone θα έχουν γυαλί όπως το iPhone 4. Στα πλάγια θα έχουν μεταλλικό σασί και μπροστά πάλι γυαλί. Δηλαδή θα μοιάζουν με το Galaxy S7.

Τέλος, ακούγεται επίσης ότι η αμερικάνικη εταιρία θα αφαιρέσει το κεντρικό κουμπί και θα ενσωματώσει μια παρόμοια λειτουργία στο γυαλί της οθόνης. Το Touch ID θα ενσωματωθεί και αυτό στο μπροστινό γυαλί.

Φυσικά όλα αυτά που ακούγονται είναι φήμες και θα πρέπει να περιμένουμε μήνες μέχρι να επιβεβαιωθούν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.