XBLOG logo @2x

Η Apple ίσως ανακοινώσει το iPhone 8 στις 17 Σεπτεμβρίου

Το iPhone 8 θα είναι από τα σημαντικά προϊόντα που θα ανακοινώσει η Apple μέσα στους επόμενους μήνες, αφού θα φέρει ριζικές αλλαγές τόσο στον σχεδιασμό όσο και στις λειτουργίες του κινητού. Γι’ αυτές μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Τώρα, η νέα φήμη που διέρρευσε αφορά την ημερομηνία παρουσίασης του κινητού. Σύμφωνα λοιπόν με τον leaker Benjamin Geskin, η Apple έστειλε ένα email στους πωλητές της αναφέροντας ότι δεν μπορούν να πάρουν άδειες τις μέρες 17 Σεπτεμβρίου με 4 Νοεμβρίου -τις μέρες δηλαδή που η εταιρία συνήθως ανακοινώνει κινητά- λόγω υψηλής κίνησης στα καταστήματα. Παράλληλα θα αυξήσουν το προσωπικό των καταστημάτων μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η Apple θα παρουσιάσει το επετειακό iPhone στις 17 Σεπτεμβρίου και ίσως ξεκινήσει την διάθεση του στις 4 Νοεμβρίου, με τις φήμες να κάνουν λόγο για μαζική παραγωγή του κινητού τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Τα iPhone 7 Plus και 7s δεν θα αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα και θα είναι διαθέσιμα ίσως από τον Σεπτέμβριο.

Πηγές του αξιόπιστου blog AppleInsider μέσα από την Apple επιβεβαίωσαν ότι οι υπάλληλοι της εταιρίας δεν θα μπορούν να πάρουν άδειες εκείνες τις μέρες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.