XBLOG logo @2x

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του iPhone 8 μέσα σε μια θήκη

Νέες διαρροές για το επερχόμενο iPhone 8 βγαίνουν κάθε μέρα πλέον, και απ’ ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, η Apple έχει αποφασίσει για το τελικό design: είναι μια 5,2-ιντσών συσκευή χωρίς φυσικό κεντρικό κουμπί και με μία κάθετη διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Και είτε σας αρέσει είτε όχι, νέες εικόνες της συσκευής δείχνουν ακριβώς αυτό το πράγμα.

Οι εικόνες, αν βασίζονται στο πραγματικό κινητό, δείχνουν το iPhone 8 από διάφορες γωνίες και αποκαλύπτουν ένα σχεδιασμό παρόμοιο με των προηγούμενων iPhone. Στα αριστερά της συσκευής υπάρχουν τα κουμπιά της έντασης και σίγασης, ενώ στα δεξιά έχει το κουμπί ενέργειας. Από κάτω υπάρχει το μικρόφωνο, το ηχείο, η θύρα Lightning, και βέβαια απουσιάζει η θύρα ακουστικών.

Στις εικόνες αυτές είναι ξεκάθαρο ότι έχει αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί. Αυτό σημαίνει ότι η Apple ή απλά αφαίρεσε το Touch ID (όπως ισχυρίζονταν κάποιες παλιότερες φήμες) ή κατάφερε να ενσωματώσει τον αισθητήρα στην οθόνη (άλλωστε έχει πατεντάρει έναν τρόπο για να το κάνει). Ή όπως διαβάζουμε σε κάποια σχόλια, το Touch ID έχει μεταφερθεί στο κουμπί της ενέργειας (όπως στα XPERIA της Sony) και για αυτό έχει μεγαλώσει το συγκεκριμένο κουμπί. Το τελευταίο δεν επαληθεύεται αλλά είναι και αυτή μια καλή θεωρία.

Όπως και να ‘χει, μιλάμε για renders ενός αναξιόπιστου κατασκευαστή θηκών ο οποίος στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει ξανά ψεύτικα renders βασισμένα σε φήμες για να διαδώσει το όνομά του. Ακόμα και αν τα renders του iPhone 8 στις παραπάνω εικόνες βασίζονται σε πραγματικά σχέδια της Apple εξακολουθούν να είναι ημιτελής επειδή για παράδειγμα απουσιάζει η εμπρόσθια κάμερα.

Το iPhone 8 αναμένεται να ανακοινωθεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε μπορείτε να ενημερώστε για τις τελευταίες εξελίσσεις σε αυτή τη σελίδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.