XBLOG logo @2x

Η Apple διοργανώνει νέα εκδήλωση για το iPhone 7 στις 7/9

Η Apple θα διοργανώσει ένα μεγάλο event στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, και το ανανεωμένο Apple Watch. Οι προσκλήσεις για το event στάλθηκαν το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου σε επιλεγμένους εκπροσώπους του αμερικάνικου Τύπου και φυσικά δεν αποκαλύπτουν τι θα δούμε.

Το 2016 θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που η Apple θα παρουσιάσει νέα προϊόντα στις αρχές του Σεπτέμβρη. Ως συνήθως, τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν το επόμενο iPhone. Η νέα γενιά λέγεται ότι θα είναι σχεδόν ίδια με τα μοντέλα του προηγούμενου έτους, με μόνο μικρές σχεδιαστικές αλλαγές -όπως “κρυμμένες” γραμμές για τις κεραίες στο πίσω μέρος- και ένα μεγάλο μειονέκτημα: η έλλειψη της υποδοχής των ακουστικών. Στα θετικά, τα νέα μοντέλα θα είναι πιο ανθεκτικά στο νερό, με την Plus έκδοση να φημολογείται ότι θα διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος, όπως πολλές ναυαρχίδες στον κόσμο της Google. Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η Apple θα τελειώσει επιτέλους με την έκδοση των 16 GB και το βασικό μοντέλο ίσως εφοδιάζεται με 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Όμως επειδή Apple iPhone και Apple Watch πάνε μαζί, η Apple θα ανανεώσει και το ρολόι της. Πάνε δύο χρόνια από τότε που το πρώτο Watch βγήκε στην αγορά, και τώρα ακούγεται ότι η Apple θα το ανανεώσει. Οι αναφορές λένε πως θα διαθέτει το ίδιο design αλλά θα αναβαθμιστεί το hardware του και θα προστεθεί GPS για τους αθλητές. Οι προηγούμενες αναφορές ισχυρίζονταν ότι θα τοποθετήσουν και μια κάμερα στο ρολόι, όμως τα σχέδιά τους από τότε ίσως έχουν αλλάξει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.