XBLOG logo @2x

Η Apple ερευνά τα περιστατικά εκρήξεων των iPhone 6s Plus;

Apple iPhone 6s Plus

Η Apple διερευνά δύο πρόσφατα περιστατικά δύο iPhone 6s Plus τα οποία εξερράγησαν, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές.

Και τα δύο iPhone 6s Plus ανήκαν σε μαθητές. Το πρώτο περιστατικό αφορά την Yvette Estrada η οποία αναφέρει ότι πριν από δυο μέρες το κινητό της ξεκίνησε να βγάζει καπνούς ενώ φόρτιζε, και στη συνέχεια έπιασε φωτιά. Η Yvette επικοινώνησε αμέσως με την Apple η οποία της πρόσφερε νέο φορτιστή, δύο λουράκια για Apple Watch που καταστράφηκαν από τη φωτιά και νέο iPhone. Της δόθηκε επίσης η ευκαιρία να πάρει το iPhone 7 άμα ήθελε να καλύψει τη χρηματική διαφορά.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά τον Darin Hlavaty και έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο, το iPhone 6s Plus του έπιασε φωτιά μέσα στη τσέπη, ενώ όμως δεν είχε μπαταρία και δεν φόρτιζε.

Η Apple μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τα συμβάντα, όμως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει τη δική της έρευνα για να διαπιστώσει τι προκάλεσαν τις φλόγες στα κινητά. Σίγουρα πάντως δεν πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα με τα Galaxy Note 7 της Samsung τα οποία είχαν ελαττωματικές μπαταρίες, γιατί αυτό θα είχε παρουσιαστεί από τη πρώτη μέρα. Ίσως οι δύο μαθητές χρησιμοποιήσουν ανεπίσημους φορτιστές. Αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.