XBLOG logo @2x

Apple: Θα ανακοινώσει κόκκινο iPhone 7 και το iPad Pro 2 τον Απρίλιο

Η Apple θα διοργανώσει μια νέα εκδήλωση τον Μάρτιο όπου θα ανακοινώσει νέα συναρπαστικά προϊόντα, σύμφωνα με νέα αναφορά. Όπως αποκαλύπτουν οι Γιαπωνέζοι του site Macotakara, η Apple θα ανακοινώσει νέο iPhone SE, το πρώτο κόκκινο iPhone και τη νέα γενιά του iPad Pro.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα κόκκινα iPhone 7 και 7 Plus θα συνεπάγονται στο πρόγραμμα (RED) μέσω του όποιου ένα μέρος από τις πωλήσεις των κινητών θα διατίθεται για την καταπολέμηση του καρκίνου. Το νέο iPhone SE δεν γνωρίζουμε αν θα διαθέτει ανανεωμένο hardware αλλά ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει με 128 GB αποθηκευτικό χώρο. Η Apple θα ανακοινώσει επίσης καινούργια εποχιακά λουράκια για το Apple Watch.

RED iPhone 7 Plus concept
Concept

Διαβάστε επίσης: Τι θα κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο 2017;


Μπορεί τα νέα iPhone να ακούγονται ενδιαφέροντα, ωστόσο τα iPad Pro 2 αναμένεται να κλέψουν τα φώτα επειδή θα διαθέτουν ανανεωμένο λογισμικό για να φαίνονται πιο επαγγελματικά, μιας και η Apple τώρα τα θεωρεί άξιους αντικαταστάτες των PC. Η αμερικάνικη εταιρία πρόκειται να ανακοινώσει ένα νέο iPad Pro 9.7-ιντσών για να αντικαταστήσει το iPad Air 2, ένα με οθόνη 10.5-ιντσών και ένα μεγάλο με 12-ιντσών οθόνη.

Βεβαίως, με την ανακοίνωση των παραπάνω συσκευών δεν “χαλάει” ο ετήσιος κύκλος αναβαθμίσεων των “κυρίων” iPhone. Λίγους μήνες αργότερα η Αpple θα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο iPhone 8 το οποίο θα διατίθεται και με κυρτή OLED οθόνη για τον εορτασμό των 10ων γενεθλίων του iPhone. Η Αpple θα ζητάει για το κορυφαίο iPhone 8 με κυρτή οθόνη πάνω από €1,000.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.