XBLOG logo @2x

Apple: Έχασε τη δίκη και θα ζητήσει δημόσια συγνώμη από τη Samsung

Το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση με τις πατέντες του iPad αποφάνθηκε τελικά ότι η Samsung δεν αντέγραψε την Apple!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η ποινή που επιβλήθηκε στην Apple

Ποια είναι η ποινή;

Να ζητήσει η Apple δημόσια συγνώμη από τη Samsung!

Η Apple σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει να ανεβάσει ένα κείμενο στο επίσημο site apple.com της ζητώντας δημόσια συγνώμη από τη Samsung.

Το κείμενο θα πρέπει να παραμείνει σε εμφανές σημείο για ένα μήνα τουλάχιστον και να έχει γραμματοσειρά Arial με μέγεθος όχι μικρότερο από 14 pt.

Εκτός από τη δημόσια συγνώμη που θα αναρτήσει η Apple στο site της, το δικαστήριο επέβαλε στην εταιρία να προχωρήσει και σε καταχωρήσεις στις εφημερίδες Financial Times και Daily Mail, μέσω των οποίων επίσης θα ζητήσει συγνώμη από τη Samsung.

Πλήρης ταπείνωση δηλαδή για την Apple!

Όπως είναι λογικό η Samsung είναι πλήρως ικανοποιημένη από την απόφαση, ενώ στελέχη της σε δηλώσεις τους τόνισαν ότι η αν η Apple εξακολουθήσει να έχει υπερβολικές νομικές αξιώσεις και σε άλλες χώρες, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να πληγεί η καινοτομία στη βιομηχανία και να περιοριστούν σε σημαντικό βαθμό οι επιλογές που έχουν οι καταναλωτές.

Δεν έχει κι άδικο…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.