XBLOG logo @2x

Apple Event αυτή την Τετάρτη! Τι θα δούμε;

Δύο μέρες έχουν απομείνει μέχρι το νέο event της Apple στο San Francisco , αυτή την Τετάρτη, και όλος ο tech κόσμος περιμένει να δει τι νέο θα παρουσιάσει ο Steve Jobs! Το “bits” blog στους New York Times παρουσίασε την ανακοίνωση του Apple Event σα να εκδίδει ανακοίνωση για τυφώνα η ΕΜΥ, κάτι το οποίο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Blogs, tech sites και πολλές άλλες ιστοσελίδες έχουν αναρτήσεις με υποθέσεις επί υποθέσεων για το τι θα παρουσιαστεί!

Στο γνωστό blog “Apple Insider” κάνουν λόγο για την παρουσίαση ενός νέου MacBook Air με οθόνη 11,6 ιντσών. Το Enagadget έχει ανεβάσει ήδη μάλιστα φωτογραφίες από αυτό το νέο μοντέλο.

New Apple MacBook Air?

Κάποιοι υποστηρίζουν μάλιστα ότι το νέο MacBook Air θα έχει οθόνη αφής, κάτι το οποίο είναι σχετικά εύκολο για την Apple που έχει εμπειρία σε αυτό τον τομέα (μετά την κατασκευή των iPhone, iPod touch κλπ), ή ακόμη και motion control με την χρήση της webcam!

Άλλοι υποστηρίζουν τώρα ότι η Apple θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το Mac OS X 10.7, κάτι το οποίο θεωρώ και εγώ ως το πιο πιθανό.

Συγκεκριμένα, η εικόνα στην πρόσκληση της Apple που εστάλη στα media δείχνει ένα λιοντάρι στο φόντο και όπως γνωρίζουμε η Apple συνήθιζε να ονομάζει τις προηγούμενες εκδόσεις των Mac με ονόματα από «ζώα».

Apple Event Invitation

Μένει να δούμε τι τελικά θα γίνει! Εσείς τι πιστεύετε ότι θα παρουσιάσει η Apple τελικά;

To XBLOG.gr θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ από το event την ερχόμενη Τετάρτη!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.