XBLOG logo @2x

Η Apple θα χρεώνει $69 για την αντικατάσταση ενός χαμένου AirPods

Αν και άργησαν να κυκλοφορήσουν, τα Apple AirPods είναι τελικά εδώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αγοράσουν. Και εφόσον τώρα βγήκαν στην αγορά, η Apple ενημέρωσε πόσο θα κοστίζει η αντικατάσταση ενός χαμένου εξαρτήματος σε περίπτωση που το χάσετε.

Άμα χάσετε ένα από τα δύο ακουστικά θα πρέπει να ξοδέψετε $69 για την αντικατάστασή του, και αφού η Apple πουλάει τα AirPods με τιμή 159$, η τιμή αντικατάστασης ενός ακουστικού είναι λογική. Όμως αν χάσετε όλα τα κομμάτια σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν – συνολικά θα έχετε ξοδέψει $208 επειδή τα δύο ακουστικά θα κοστίσουν $138 στο σύνολο και η βάση άλλα $69.

Τα Apple AirPod παρότι έλαβαν κακές κριτικές στην αρχή, τώρα ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και η χαμηλή διαθεσιμότητα σίγουρα δεν βοηθάει τους καταναλωτές. Η ποιότητα ήχου είναι ικανοποιητική, η τιμή τους είναι χαμηλότερη σε σχέση με παρόμοια ακουστικά και ο ισχυρισμός του Cook ότι δεν πέφτουν από τα αυτιά επειδή δεν έχουν καλώδια επαληθεύτηκε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι άμα δεν έχετε iOS συσκευή δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις λειτουργίες τους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.