XBLOG logo @2x

Apple: Περισσότερα από 10 δις downloads στο μέσω iTunes

Πάνω από 10 δισεκατομμύρια downloads πραγματοποιήθηκαν μέσω του iTunes, από το ξεκίνημα της λειτουργίας του μέχρι και πριν από μερικές μέρες, ενώ ο χρήστης, το download του οποίου συμπλήρωσε τα 10 δις, επιβραβεύτηκε με μία δωροκάρτα… για αγορές από το iTunes ύψους 10.000 δολαρίων!

Έτσι θα μπορεί να κατεβάζει άνετα ό,τι θέλει για τα επόμενα χρόνια χωρίς να χρεώνει την πιστωτική του ούτε με μισό ευρώ!

Το iTunes Store είναι το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για μουσική στον κόσμο και διαθέτει κατάλογο με πάνω από 12 εκατομμύρια τραγούδια, 55.000 επεισόδια τηλεοπτικών σειρών και 8.500 ταινίες συμπεριλαμβανομένων των 2.500 βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Με την ευκολία χρήσης που προσφέρει η Apple, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως το iTunes Movie Rentals, την ενσωματωμένη υποστήριξη podcasting, τη δυνατότητα μετατροπής μεμονωμένων τραγουδιών που έχουν ήδη αγοραστεί σε ολόκληρα άλμπουμ σε μειωμένη τιμή και την εύκολη μεταφορά αρχείων μεταξύ iPod και iPhone, το iTunes Store είναι ο καλύτερος τρόπος, τόσο για χρήστες Mac όσο και για χρήστες PC να ανακαλύψουν, να αγοράσουν και να κατεβάσουν μουσική και βίντεο από το διαδίκτυο με νόμιμες διαδικασίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.