XBLOG logo @2x

App Stores για έξυπνα τηλέφωνα από Microsoft και Nokia

Καθώς η αγορά έξυπνων κινητών τηλεφώνων συνεχώς μεγαλώνει, τόσο η Microsoft όσο και η Nokia σχεδιάζουν να ανοίξουν τα δικά τους App Stores με σκοπό την προώθηση προγραμμάτων και παιχνιδιών για τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η Microsoft σχεδιάζει να ανοίξει το δικό της Online Bazzar προκειμένου να προωθήσει προγράμματα που προορίζονται για συσκευές που βασίζονται στο λειτουργικό Windows Mobile.

Επίσης σύντομα η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει και την νέα έκδοση των Windows για κινητά τηλέφωνα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πότε θα ενσωματωθεί επίσημα σε κάποιες συσκευές.

Απ΄την άλλη πλευρά οι φήμες θέλουν την Nokia να έχει ήδη σχεδιάσει την δική της πλατφόρμα με σκοπό την προώθηση των προγραμμάτων και παιχνιδιών που προορίζονται για τα κινητά της με λειτουργικό σύστημα Symbian.

Οι φήμες έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω αρκετών τεχνολογικών sites, τα οποία μάλιστα αναφέρουν πως είναι πιθανή η ανακοίνωση του νέου App Store κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress που θα λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη.

Λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.