XBLOG logo @2x

App Store: 1,5 δις downloads σε ένα χρόνο

Ενάμισι δισεκατομμύριο downloads εφαρμογών σε ένα χρόνο έγιναν από το App Store, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Το App Store περιέχει περισσότερες από 65.000 εφαρμογές, ενώ περισσότεροι από 100.000 developers εφαρμογών ανήκουν στο πρόγραμμα “iPhone Developer Program”.

Οι εφαρμογές του App Store είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές 77 χωρών, επιτρέποντας έτσι στους developers να προσεγγίσουν δεκάδες εκατομμύρια χρήστες του iPhone και του iPod touch σε όλο τον κόσμο. Το App Store συνεργάζεται τόσο με το iPod touch, όσο και με το iPhone, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone 3GS, του γρηγορότερου και πιο ισχυρού iPhone μέχρι τώρα, που έρχεται στη χώρα μας στις 31 Ιουλίου από Vodafone και Cosmote.

Ο Steve Jobs, διευθύνων σύμβουλος της Apple, δήλωσε σχετικά: «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε αυτή τη βιομηχανία που να συγκρίνεται με το App Store, τόσο σε μέγεθος, όσο και σε ποιότητα. Με 1,5 δισεκατομμύριο downloads εφαρμογών είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να ακολουθήσουν».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.