XBLOG logo @2x

Η AOC παρουσιάζει την AGON, την πιο γρήγορη gaming οθόνη στην αγορά

Η AOC, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, παρουσιάζει τη νέα premium οθόνη AGON AG251FZ, τη γρηγορότερη οθόνη με TN panel. Η νέα οθόνη 25″ απευθύνεται σε κορυφαίους gamers και σε λάτρεις των esports, έχει ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης μόλις 1 ms, εγγυώντας όχι μόνο εντυπωσιακές και φυσικές κινήσεις στο γρήγορο περιβάλλον του gaming, αλλά και ένα ομαλό παιχνίδι χωρίς θαμπάδα στην εικόνα. Η AGON AG251FZ προσφέρει τα πιο ομαλά γραφικά και διαθέτει Adaptive Sync για τη διαχείρηση του συντονισμού της οθόνης και του υπολογιστή που εξαφανίζει οποιοδήποτε τρεμόπαιγμα και σκίσιμο της εικόνας.

Η AGON AG251FZ της AOC – η γρηγορότερη οθόνη της νέας σειράς AGON – θα είναι διαθέσιμη στην αγορά τον Ιανουάριο του 2017 με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα 499€.

Προηγμένη τεχνολογία για άνετο gaming

Η σειρά οθονών AGON επιβεβαιώνει το στόχο της AOC να προσφέρει το καλύτερο δυνατό hardware και αυτό φαίνεται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Για την άνετη στάση του σώματος, η εργονομική βάση Ergo Dial προσφέρει στους χρήστες ποικίλους τρόπους τέλειας προσαρμογής της οθόνης, όπως ρύθμιση του ύψους, με ειδική διαβάθμιση για να επιτευχθεί η προτιμότερη θέση καθώς και ρύθμιση της κλίσης, περιστροφής ή εναλλαγής από λειτουργία landscape σε λειτουργία portrait. Επιπλέον, η βάση συνοδεύεται από μια λαβή, καθιστώντας έτσι εύκολη τη μετακίνηση της οθόνης όπως σε LAN parties, για παράδειγμα. Στις πολύωρες gaming συνεδρίες, τα μάτια των χρηστών προστατεύονται από προηγμένες τεχνολογίες: η τεχνολογία Flicker-free ελαττώνει το δυσάρεστο τρεμόπαιγμα στο ελάχιστο και η λειτουργία Low Blue Light μειώνει το βλαβερό μπλε φως, ενώ παράλληλα εγγυάται ότι για την ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων, εκπέμπεται η ελάχιστη ποσότητα μπλε φωτός. Με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, κάθε εικόνα που αναπαράγεται στην οθόνη AG251FZ είναι πεντακάθαρη – ανεξάρτητα με το πόσο γρήγορη και έντονη είναι η δράση στην οθόνη.

Η συνεχής βελτίωση αποδίδει

Η AG251FZ σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των gamers για μια high-end οθόνη που προσφέρει την πιο συναρπαστική εμπειρία. Αυτή η οθόνη 25″ αποτελείται από μια σειρά μοναδικών gaming χαρακτηριστικών όπως η λειτουργία Low Input Lag, η οποία επιβεβαιώνει ότι όλες οι εντολές εκτελούνται στιγμιαία και το Shadow Control, το οποίο φωτίζει τις πιο σκοτεινές περιοχές χωρίς να επηρεάζει την υπόλοιπη οθόνη. Επιπλέον, το QuickSwitch πληκτρολόγιο επιτρέπει στους παίκτες γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στις προκαθορισμένες λειτουργίες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των FPS, αγωνιστικών ή RTS παιχνιδιών. Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά οι gamers μπορούν να προσβλέπουν σε μια  καθηλωτική εμπειρία χωρίς προηγούμενο.

Τα χαρακτηριστικά της οθόνης AG251FZ

Μοντέλο AG251FZ
Οθόνη 25″ TN στα 240 Hz
Ανάλυση 1920×1080
Τεχνολογία Sync Adaptive Sync
(συμβατή με FreeSync)
Είσοδοι Signal 1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0
Audio out/in

Μικρόφωνο in/out

Ειδικά Χαρακτηριστικά Εργονομική βάση ρυθμιζόμενου ύψους

Μικρόφωνα

1 ms GtG χρόνος απόκρισης

Διαθεσιμότητα στην Ευρώπη Ιανουάριος 2017
Προτεινόμενη  τιμή λιανικής πώλησης 499 €

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.