XBLOG logo @2x

ANT1 Web TV Plus, με νέες Web Series

Ξεκίνησε πέρυσι μεταδίδοντας μέσω ίντερνετ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του και συνεχίζει φέτος εντάσσοντας δύο νέες σειρές που μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω ίντερνετ. Ο λόγος για τον ΑΝΤ1 και την Web TV του που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία της…

Ο σταθμός φέτος ξεκίνησε τη λειτουργία του Web TV Plus, που παρέχει στους χρήστες επιπλέον περιεχόμενο εκτός από αυτό που μεταδίδεται από την τηλεόραση.

Οι χρήστες φέτος μπορούν να δουν στον Ant1 Web TV Plus δύο νέες web series, επεισόδια των οποίων ξεκίνησαν ήδη να μεταδίδονται αυτές τις μέρες. Πρόκειται για τη νέα σειρά “See you around” αλλα και το “The Flatmates”, που φέτος μετακόμισε στη Web TV του ΑΝΤ1, έχοντας περισσότερα από 750.000 views πέρυσι που ξεκίνησε να μεταδίδεται!

Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι εδώ, αφού απ΄ότι είδα μάλιστα η πρόσβαση στην Web TV Plus του ΑΝΤ1 είναι δωρεάν, αλλά μόνο για όσους κατοικούν εντός Ελλάδας, αφού, όπως διάβασα στο blog του Δημήτρη Αγοραστού, όσοι κατοικούν στο εξωτερικό και θελήσουν να έχουν πρόσβαση στην Web TV του ΑΝΤ1 τους ζητείται να πληρώσουν πρώτα!

Η σχετική σελίδα μάλιστα που βλέπουν όσοι “κλικάρουν” στην Web TV του ANT1 από το εξωτερικό τους εμφανίζει το μήνυμα:

The ANT1 Web TV services:

  • ANT1 WebTV Live
  • ANT1 WebTV Video on Demand and
  • ANT1 WebTV Plus

Will be available from visitors outside Greece only after having subscribed to the ANT1 Global WebTV service.

Πέρυσι είχα διαβάσει σε διάφορα blogs ότι απλά δεν μπορούσε να έχει κάποιος πρόσβαση στη Web TV του σταθμού από το εξωτερικό. Φέτος οι ιθύνοντες φαίνεται ότι αποφάσισαν να δώσουν πρόσβαση στους χρήστες που μπαίνουν από χώρες του εξωτερικού, μόνο επί πληρωμή όμως απ΄ότι φαίνεται.

Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ένα “πείραμα” των υπευθύνων για να δουν τι ψάρια μπορούν να πιάσουν, δηλαδή πόσοι θα πληρώσουν για να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα μέσω ίντερνετ απ΄το εξωτερικό, το οποίο κατά τη γνώμη μου θα αποτύχει, και μετά η πρόσβαση θα είναι δωρεάν για όλους.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.