XBLOG logo @2x

Τα δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας για το iOS και το Android

Η Apple για χρόνια πρόσφερε κάθε εβδομάδα από μια επί πληρωμή εφαρμογή του iOS χωρίς χρέωση σε όλους τους χρήστες. Την προηγούμενη εβδομάδα η Google ξεκίνησε να κάνει το ίδιο για τις Android εφαρμογές στο Play Store. Σε αντίθεση με την Apple, όμως, η Google δεν αποκαλύπτει ποια είναι η δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας μέσω της ειδικής σελίδας στους Έλληνες. Για αυτό αποφασίσαμε κάθε εβδομάδα να το κάνουμε εμείς.

Για τα iPhone/iPad

Η Apple αυτή την εβδομάδα προσφέρει δωρεάν το Blyss. Το Blyss είναι ένα μοναδικό παιχνίδι με παζλ, με ζωντανά χρώματα και ωραίους ήχους. Μερικοί χαρακτηρίζουν ότι το στιλ είναι παρόμοιο με του Monument Valley.

Στο Blyss υπάρχουν λευκά τετράγωνα σε σχηματισμό και κάθε τετράγωνο έχει έναν αριθμό. Ο παίχτης πρέπει να ενώνει αυτά τα τετράγωνα, όμως πρέπει να προσέχει για να μην αφαιρέσει τετράγωνα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση του επιπέδου.

Το παιχνίδι λανσαρίστηκε τον Ιούλιο του 2016 σε 78 χώρες μέσω του App Store. Κανονικά κοστίζει $1.99 αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για λίγες μέρες από εδώ.

Για το Android

Η Google αυτή την εβδομάδα διάλεξε το Chameleon Run για να το προσφέρει δωρεάν μέσω του Play Store.

Το Chameleon Run είναι τύπου “autorunning” (σαν το Temple Run), όμως σε αντίθεση με άλλα τέτοια παιχνίδια, οι παίχτες πρέπει να προσέχουν και το χρώμα του χαρακτήρα τους. Επιπλέον, δεν οι πίστες δεν παράγονται αυτόματα, αλλά είναι σχεδιασμένες από τους παραγωγούς του παιχνιδιού και διαθέτουν τρία επιτεύγματα που πρέπει να πραγματοποιήσετε.

Το Chameleon Run κοστίζει και αυτό $1.99 αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από εδώ. Η αντίστοιχη έκδοση για το iOS δεν είναι δωρεάν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.