XBLOG logo @2x

Kindle Oasis: Ανακοινώθηκε το καλύτερο eBook reader της Amazon

Η Amazon ανακοίνωσε τη ναυαρχίδα της στα eBook readers, το Kindle Oasis, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα και ακριβότερα της αγοράς.

Σκοπός του Kindle Oasis είναι να σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς ένα πραγματικό βιβλίο, και για αυτό έρχεται με ένα πολύ λεπτό σώμα με χοντρή βάση στα πλάγια για άνετο κράτημα με το ένα χέρι. Στη χοντρή πλευρά υπάρχουν δύο κουμπιά για αλλαγή σελίδας, και στην απέναντι πλευρά ο αισθητήρας φωτός για να προσαρμόζει τη φωτεινότητα σωστά.

Ανάλογα με τον τρόπο κρατήματος (για αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες), αλλάζει ο προσανατολισμός της οθόνης και των κουμπιών για αλλαγή σελίδας.

Η Amazon εφοδίασε το Kindle Oasis με μια οθόνη αφής 6-ιντσών, τεχνολογίας eInk και με πυκνότητα 300 ppi. Το σώμα του έχει πάχος μόλις 3.4 χιλιοστά και η μπαταρία (άγνωστης χωρητικότητας) έχει αυτονομία 2 εβδομάδων. Άμα ο χρήστης χρησιμοποιήσει και την ειδική θήκης της εταιρίας κερδίζει άλλες 7 εβδομάδες αυτονομίας.

Το νέο eBook reader θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου με κόστος $289.99 μέσω του amazon.com. Θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση με 3G συνδεσιμότητα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.