XBLOG logo @2x

Alfa Romeo MiTo Veloce

Σύμφωνα με το ολλανδικό autoblog.nl, οι απανταχού φίλοι της Alfa Romeo θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν άλλο ένα μοντέλο της πολύ γνωστής και επιτυχημένης MiTo.

H ειδική έκδοση της MiTo θα έχει την ονομασία “Veloce” και αναμένεται να κάνει  το ντεμπούτο της στην έκθεση αυτοκινήτου AutoRAI 2009 στο Amsterdam Exhibition Arena που ανοίγει τις πύλες της την 1η Απριλίου.

Για πολλούς το κενό μεταξύ της μέχρι στιγμής δυνατότερης MiTo των 155 ίππων και της αναμενόμενης κορυφαίας GTA με τους 240 ίππους είναι μεγάλο. Αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να καλύψει η Veloce, χρησιμοποιώντας την έτοιμη συνταγή από το Abarth Punto SS.

Αυτό σημαίνει ότι ο 1.4 TB αποδίδει 180 ίππους, διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση, υπάρχει πιο επιθετικό bodykit και λεπτομέρειες του αμαξώματος και οι ζάντες είναι στάνταρ 18″. Κάπου αναφέρεται ότι θα υπάρχει και αναβάθμιση στα φρένα, αλλά εμείς νομίζουμε ότι τα 4πίστονα της Brembo που υπάρχουν στην 1.4 TB Distinctive καλύπτουν τις ανάγκες και της Veloce.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία ούτε για την τιμή της, αλλά ούτε και για το πότε και αν θα κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά.

Alfa Romeo MiTo Veloce

Alfa Romeo MiTo Veloce

Alfa Romeo MiTo Veloce

Alfa Romeo MiTo Veloce

Alfa Romeo MiTo Veloce

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.