XBLOG logo @2x

Alexandros Christopoulos online

Επιτέλους ανέβηκε πριν από μερικές ημέρες το πλήρες website του φίλου και ενός από τους αγαπημένους μου ραδιοφωνικούς παραγωγούς Αλέξανδρου Χριστόπουλου! Το AlexandrosChristopoulos.com λειτουργούσε εδώ και πολλούς μήνες, αλλά όχι σαν πλήρες website, αλλά με μερικές flash παρουσιάσεις των τελευταίων συλλογών του Αλέξανδρου, όπως το La Suite 4 κλπ..

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στο ραδιόφωνο το 1984, περνώντας από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Echo Fm, Alpha Fm και Kiss Fm. Τον Μάιο του 1997 ξεκίνησε μία καθημερινή εκπομπή 22:00 – 00:00 στον Nitro Radio 102.5, η οποία μέχρι το 2003, οπότε και συνέχισε την καριέρα του στον Best Radio 92.6, όπου μέχρι και σήμερα εκπέμπει κάθε βράδυ 22:00 – 00:00. Επίσης από το 1996 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Planetworks, για να προαχθεί το 2000 σε Label Manager της εταιρείας. Το 1998 συνεργάστηκε με το Mad Tv ως διευθυντής παραγωγής της εκπομπής Heineken Dance Zone, ενώ έχει εργαστεί και σαν συντάκτης σε μουσικά περιοδικά.

Τέλος είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται την επικοινωνία με τα media μερικών από των μεγαλύτερων clubs στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (Venue, Privilege, Mercedes, Destijl, Passa, Bondage), ενώ από το 2000 παρακολουθεί κάθε χρόνο το Winter Music Conference που διεξάγεται στο Miami.

Αυτό όμως που μου αρέσει περισσότερο σε αυτόν τελευταία είναι οι μουσικές συλλογές του που κάνουν πάταγο (Sunset & Sunrise, La Suite κλπ) και τα hotel events που κάνει στα καλύτερα ξενοδοχεία όλης της Ελλάδας (Hilton, Life Gallery, St. George Lycabettus, Grand Resort Lagonisi και άλλα, σε μερικά από τα οποία έχω βρεθεί και εγώ 🙂

Στο AlexandrosChristopoulos.com θα βρείτε πληφορορίες για τις συλλογές του, τα events που κάνει, φωτογραφικό υλικό από αυτά, ενώ αν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά κάποιο από τα esthete private parties δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα.

Προς το τέλος του Μαϊου αναμένεται η κυκλοφορία του Sunset & Sunrise 7..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.