XBLOG logo @2x

Νέα δυνατότητα για τους πελάτες της Airfasttickets στο ανανεωμένο site

Μια πρωτοποριακή λειτουργία, που ενθουσιάζει τους χρήστες, ενσωματώθηκε πρόσφατα στο ανανεωμένο και εξελιγμένο site της Airfasttickets.

Με την λειτουργία “I ‘m feeling Lucky – Η τύχη σου δουλεύει”, οι πελάτες της Airfasttickets που θα πραγματοποιήσουν αναζήτηση πατώντας στο σχετικό κουμπί με επιλεγμένη μία από τις 3 επιλογές του ταξιδιού (πτήση, ξενοδοχείο ή πακέτο) που επιθυμούν, θα επιλέγονται απευθείας ηλεκτρονικά μέσα από αυτόματη κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έκπτωση 30€ στην τελική ταξιδιωτική τους επιλογή.

Έτσι, οι πελάτες της Airfasttickets χρησιμοποιώντας το online σύστημα κρατήσεων, αισθάνονται ακόμη πιο τυχεροί έχοντας πλέον στη διάθεση τους δύο πλεονεκτήματα: τις χαμηλότερες τιμές της ταξιδιωτικής αγοράς με την εγγύηση και τη σφραγίδα ποιότητας της Airfasttickets και 20% επιπλέον πιθανότητα να λάβουν μια έξτρα μείωση 30€ στο τελικό ποσό του ταξιδιού τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν οι χρήστες την έκπτωση τους, είναι να κάνουν share στο Facebook την έκπτωση που κέρδισαν στη συγκεκριμένη κλήρωση. Εφόσον κάποιος κληρωθεί, η έκπτωση των 30€ υπολογίζεται αυτόματα στα αποτελέσματά των ταξιδιών του και το σύστημα προχωράει σε κράτηση με τη νέα μειωμένη τιμή! Αν πάλι δεν σταθεί τυχερός με την πρώτη, έχει τη δυνατότητα να ξαναδοκιμάσει την τύχη του μετά από 24 ώρες.

Με τον νέο σχεδιασμό του site της, με πρωτοποριακές λειτουργίες και την αξιοποίηση των social media, η Airfasttickets ενισχύει την online δυνατότητα που έχουν όλοι οι ταξιδιώτες να προγραμματίζουν τα ταξίδια τους γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά όπου και να βρίσκονται και πάντα με την Εγγύηση Χαμηλής Τιμής, που καθιέρωσε η εταιρία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.