XBLOG logo @2x

Η καλύτερη εφαρμογή των Mac ήρθε στα Windows

Η Microsoft τον τελευταίο καιρό πλασάρει τα Surface σαν συσκευές για δημιουργούς, και τώρα οι προσπάθειές της ενισχύονται με τη νέα εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που κυκλοφόρησε για αυτά. Το Affinity Photo ήρθε στα Windows 10, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στα Mac. Αρχικά θα είναι δωρεάν, και μόλις κυκλοφορήσει η πρώτη σταθερή έκδοση η εταιρία θα αρχίσει να το χρεώνει.

Το Affinity Photo θεωρείται μία από τις καλύτερες εναλλακτικές προτάσεις στο Adobe Photoshop και έχει βραβευτεί από την Apple ως η καλύτερη εφαρμογή για Mac το 2015. Δεν μοιάζει με το Photoshop, αλλά έχει πάρα πολλές λειτουργίες παρόμοιες παρόμοιες με αυτό. Είναι ένα πρόγραμμα για επαγγελματίες, αφού υποστηρίζει CMYK χρώματα, RAW αρχεία, 16-bit επεξεργασία, ICC διαχείριση χρωμάτων και LAB χρώματα. Επίσης υποστηρίζει τα plug-ins του Photoshop και μπορεί να ανοίξει τα PSD αρχεία της Adobe.

Το Affinity Photo κοστίζει $49.99, τα οποία για όσους δεν γνωρίζουν ακούγονται πολλά, αλλά οι φωτογράφοι ξέρουν ότι δεν είναι τίποτα. Η Adobe χρεώνει €12/μήνα για το Photoshop CC, επομένως το Affinity Photo μπροστά στο Photoshop είναι σχεδόν τσάμπα. Το αγοράζετε μια φορά και έχετε ενημερώσεις για πάντα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση δωρεάν από εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.