XBLOG logo @2x

Adsl.. Myspace.. Qtek 8500..

– Adsl ακόμα δεν έχω. Και αύριο πρωί-πρωί θα τους ξυπνήσω για τα καλά στη Vivodi. Την Πέμπτη που μιλήσαμε για τελευταία φορά μου είπαν ότι ασχολούνται με το θέμα, είναι σε διαβουλεύσεις με τον ΟΤΕ και διάφορα άλλα..

– Όχι τίποτα άλλο, αλλά χωρίς την adsl, εκτός του ότι δε μπορώ να κάνω μερικές δουλειές που πρέπει να κάνω διαδικτυακά με την άνεσή μου, δε μπορώ να κατεβάσω και κανένα podcast, γιατί που να περιμένεις να κατέβουν 50 mb με απλή pstn; Έτσι έχω χάσει τις τελευταίες εκπομπές των weekendgeeks!

– Πριν από λίγο διαβάζοντας το “Θέμα” έπεσα σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα στο γνωστό myspace! Το site αγοράστηκε πέρυσι από την εταιρεία News Corporations έναντι 580 εκατομμηρίων δολλαρίων! Τα μέλη του ξεπερνούν τα 100.000.000, ενώ κάθε μέρα εγγράφονται πάνω από 250.000 νέα μέλη. Γαμάτο το εγχείρημα, έτσι; Πού να περίμεναν ο Tom με τον φίλο του όταν άνοιγαν το εν λόγω site ότι θα έκανε τέτοια επιτυχία; By the way έχω και εκεί σελιδούλα!

– Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ ένα νέο smart phone Qtek 8500.. Είναι ένα από τα πιο ωραία τηλεφωνάκια που έχουν περάσει από τα χέρια μου.. Με Windows Mobile, push email, μέχρι και pocket msn έχει! Αν είχε και wi-fi θα ήταν.. Όχι, δεν είναι δικό μου. Για 1-2 εβδομάδες το πήρα για να γράψω review για το επόμενο τεύχος του Computer Για Όλους. Τις επόμενες μέρες θα γράψω κάποια πράγματα και εδώ για αυτό το smartphone, είναι το πρώτο clamshell της HTC με Windows Mobile.

Καλή εβδομάδα και ελπίζω να έχω την adsl σύντομα 😉

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.