XBLOG logo @2x

Acer Predator 21 X: Το υπέρτατο gaming laptop θα σας κοστίσει $8,999

Σε μια επίδειξη δύναμης και τεχνογνωσίας, η Acer παρουσίασε στη CES 2017 το Acer Predator 21 X το οποίο μπορούμε να πούμε χωρίς δισταγμό ότι είναι το υπέρτατο gaming laptop. Είναι ότι πιο ξεχωριστό έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και είναι ακριβώς το αντίθετο από τα MacBook της Apple: καθόλου λεπτό, καθόλου στιλάτο και καθόλου αδύναμο. Είναι ένα θηρίο.

Με μια γρήγορη ματιά καταλαβαίνεις ότι το Acer Predator 21 X δεν είναι ένα συνηθισμένο laptop, αφού εξοπλίζεται με μια γιγαντιαία κυρτή IPS οθόνη 21-ιντσών ανάλυσης 2560 x 1080 pixels. Εξωτερικά θυμίζει αυτά τα laptops του αμερικανικού στρατού που βλέπουμε στις ταινίες… και χάρη στο hardware του άνετα θα μπορούσε να είναι.

Acer Predator 21 X vs MacBook
Το 12-ιντσο MacBook φαίνεται τραγικά μικρό μπροστά στο Acer Predator 21 X.

Στο εσωτερικό του Acer Predator 21 X βρίσκουμε ότι θα βρίσκαμε και σε ένα ακριβό desktop PC. Ενσωματώνει δύο κάρτες γραφικών GeForce GTX 1080 X συνδεδεμένες με την τεχνολογία SLI της Nvidia, 7ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστή, τέσσερις υποδοχές για DDR4 RAM έως 64 GB και δέχεται μέχρι τέσσερις 512 GB SSD δίσκους! Δύο από αυτούς τους δίσκους μπορεί να είναι NVMe PCIe SSDs οι οποίοι είναι 5 φορές ταχύτεροι από τους συνηθισμένους SATA δίσκους. Το laptop θα πωλείται με σκληρούς δίσκους 2 TB.

Acer Predator 21 X gaming

Άμα δεν πειστήκατε ότι αυτό είναι το δυνατότερο laptop της αγοράς, η Acer εγκατέστησε επίσης τεχνολογία ανίχνευσης των ματιών, μηχανικό πληκτρολόγιο με δυνατότητα προσαρμογής του οπίσθιου φωτισμού και αριθμητικό πληκτρολόγιο που γυρίζει για να μετατρέπεται σε touchpad. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ηχεία, δύο subwoofers και πέντε ανεμιστήρες.

Αυτός ο “φορητός” υπολογιστής έχει βάρος 8 κιλά, αλλά σίγουρα οι gamers που θα τον αγοράσουν δεν θα τον προτιμήσουν για την φορητότητα.

Η Acer θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες από τον Φεβρουάριο. Το κόστος του ανέρχεται στα $8,999 και στους πρώτους 300 πελάτες θα πουληθεί μια περιορισμένη, αριθμημένη, έκδοση – στην κάρτα γραφικών θα αναγράφεται ο αριθμός του πελάτη.

Εικόνες από το The Verge

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.