XBLOG logo @2x

Acer Predator 17X και Predator G1: Δύο νέα ‘δυνατά’ PC για gamers

Η Acer ανακοίνωσε το gaming laptop Acer Predator 17X και το gaming PC Predator G1 που ξεχωρίζουν όχι μόνο για το δυνατό hardware τους, αλλά επειδή και τα δύο υποστηρίζουν τις συσκευές εικονικής πραγματικότητας HTC Vive και Oculus RiFT.

Το Acer Predator 17X έρχεται με 17,3-ιντσών οθόνη με ανάλυση 4K, επεξεργαστή Intel Core i7-6820HK με δυνατότητα overclock, 64 GB μνήμη RAM τύπου DDR4, τρεις δίσκους SSDs σε RAID 0, Nvidia GeForce GTX 980 κάρτα γραφικών (η έκδοση για desktop) και πληκτρολόγιο με προσαρμόσιμο RGB φωτισμό. Για ψύξη έχει υδρόψυξη με τρεις ανεμιστήρες που “τραβάει” αέρα από το μπροστινό τμήμα, και αποβάλει τον θερμό αέρα από το πίσω μέρος. Όλα αυτά αφορούν το ακριβότερο μοντέλο, θα υπάρχουν και πιο φθηνά με χαμηλότερη ανάλυση οθόνης, πιο αδύναμο επεξεργαστή κτλ. Τέλος, ζυγίζει 4,5 κιλά και έχει αυτονομία 3 ωρών.

Η αρχική τιμή του Predator 17X ανέρχεται στα $2.799.

Acer Predator G1

Το desktop Acer Predator G1 χαρακτηρίζεται ως… “portable” από την Acer εξαιτίας του μικρού του μεγέθους. Εξοπλίζεται με έως και Intel Core i7 6ης γενιάς επεξεργαστή, έως 64 GB DDR4 RAM, Nvidia GeForce Titan X κάρτα γραφικών, και με 512GB SSD και 4TB HDD δίσκους. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με βασική τιμή τα $2.299.


Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.