XBLOG logo @2x

Acer DX900: Βασισμένο στο Eten Glofiish DX900

Πριν από μία εβδομάδα περίπου αναφέραμε ότι η Acer ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα πρώτα της κινητά τηλέφωνα. Στο πλαίσιο, λοιπόν, του Mobile World Congress 2009 που γίνεται στη Βαρκελώνη, η Acer θα μας παρουσιάσει ένα διαφορετικό Windows Mobile τηλέφωνο, το DX900.

Λέω πως είναι διαφορετικό μιας και δεν έχουμε ξαναδεί Windows κινητό Dual SIM (δέχεται δυο κάρτες SIM). Το πρώτο κινητό της Acer βασίζεται στο Eten Glofiish DX900, το οποίο ενώ είχε ανακοινωθεί, δεν βγήκε ποτέ μαζικά στην παραγωγή.

Εμφανισιακά σίγουρα δεν εντυπωσιάζει, ωστόσο οι τεχνικές του δυνατότητες είναι αρκετά αξιόλογες. Αν συνδυαστεί με μια πολύ καλή τιμή πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει μια θέση στην αγορά. Εκτός, λοιπόν, από τη δυνατότητα να δεχτεί δυο κάρτες SIM, το DX900 διαθέτει οθόνη 2,8″, κάμερα 3 Megapixels, ενώ υποστηρίζει υπηρεσίες HSDPA.

Για την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, εκτός από το HSDPA, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο Wi-Fi της συσκευής. Επίσης το DX900 έρχεται εφοδιασμένο με GPS για εύκολη πλοήγηση στους δρόμους της πόλης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα βγει στην κυκλοφορία, ωστόσο πιστεύω ότι αξίζει να περιμένουμε να δούμε από κοντά την πρώτη προσπάθεια της Acer σε αυτόν τον τομέα.

Acer DX900

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.