XBLOG logo @2x

ACE-Hellas, Μεταπωλητής προϊόντων Apple

Σε συνεργασία με την iSquare προχώρησε η ACE-Hellas AE, αναλαμβάνοντας την μεταπώληση των προϊόντων της Apple στην ελληνική αγορά. Δείτε τις πληροφορίες της συνεργασίας στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Η ACE-Hellas γίνεται επίσημος μεταπωλητής των προϊόντων της Apple

H ACE-Hellas AE προχωρά σε μια νέα συνεργασία με την εταιρία iSquare και αναλαμβάνει την μεταπώληση των προϊόντων της Apple με κύριο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στο αγοραστικό κοινό, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της, για την πλήρη κάλυψη και ικανοποίηση του.

Η ACE-Hellas ΑΕ, πιστεύοντας ότι η εξυπηρέτηση και η κάλυψη των αναγκών των πελατών της αποτελεί θεμελιώδες συστατικό των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει, προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την εταιρία iSquare, του επίσημου διανομέα των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο, και θα διαθέτει  στην Ελληνική αγορά ως μέλος του επισήμου δικτύου διανομής, όλα τα εντυπωσιακά προϊόντα καθώς και τα νέα μοντέλα της Apple. Έτσι πλέον οι πελάτες της ACE-Hellas έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο iMac με την «απόλυτη οθόνη» που συνοδεύεται από το ποντίκι πολλαπλής αφής, το Magic mouse, το νέο MacBook, τον πιο δημοφιλή φορητό υπολογιστή, όπως επίσης το οικολογικό Mac mini καθώς και το iPod.

H ACE-Hellas σύντομα θα δημιουργήσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της στην Αγία Παρασκευή, το Apple showroom, όπου οι πελάτης της θα μπορούν να δουν ζωντανά τα νέα προϊόντα Apple καθώς και την λειτουργία τους, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο λογισμικό της Apple και της Autodesk, καθώς επίσης την ποιότητα εκτύπωσης και συνεργασίας με τους εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους της HP.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ACE-Hellas διαθέτει έμπειρο προσωπικό που έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εκπαιδεύσεις από την Apple για να είναι άρτια καταρτισμένο και να γνωρίζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων Apple και είναι διαθέσιμο να δίνει χρήσιμες συμβουλές για την διαχείριση και την χρήση όλων των προϊόντων Apple.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ACE-Hellas, κα. Πέννυ Ιωακείμ, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που γίναμε μεταπωλητές των προϊόντων Apple και ενταχθήκαμε στο επίσημο κανάλι διανομής της iSquare.  Eίμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Η ACE-Hellas στοχεύει να αποτελέσει ένα ισχυρό συνεργάτη για την προώθηση των προϊόντων της Apple στην Ελληνική αγορά και έτσι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της που ζητούν καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας με έμφαση την ευχρηστία,  την αξιοπιστία και το design».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.