XBLOG logo @2x

About.me: Δημιουργήστε δωρεάν τη σελίδα σας

Πριν από λίγους μήνες είχαμε γράψει για το Magntize, μία υπηρεσία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια δική σας προσωπική/επαγγελματική σελίδα στο internet. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αποκτήσουν ένα χώρο στο διαδίκτυο, χωρίς να πληρώσουν μία περιουσία, ενώ και πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με το internet πιο συστηματικά θέλουν να δημιουργήσουν μια σελίδα όπου θα έχουν όλα τα links τους μαζεμένα (πχ blogs, twitter, flickr).

Τώρα μια νέα υπηρεσία έρχεται στο προσκήνιο που σκοπεύει να γίνει η κυρίαρχος σε αυτόν τον τομέα.

Το όνομα αυτής: About.me.

Όπως και στο Magntize μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας σελίδα, αλλά τώρα έχετε πολλές περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης. Μπορείτε να ανεβάσετε μια δική σας εικόνα σαν background, να κάνετε integrate τους διάφορους λογαριασμούς σας (twitter, blog, facebook), ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα βλέπουν όλα αυτά χωρίς καν να φεύγουν από την αρχική σας σελίδα!

Η σημαντικότερη όμως δυνατότητα, και αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, είναι τα στατιστικά τα οποία είναι προσβάσιμα στον ιδιόκτητη κάθε σελίδας. Τα στατιστικά αυτά δεν δείχνουν μόνο πόσους επισκέπτες δέχεστε, αλλά και την «επιρροή» σας στα διάφορα social networks. Μπορείτε να δείτε τους χρήστες που κάνουν τα περισσότερα mentions/retweets προς εσάς, τα συνολικά updates που έχετε κάνει και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να το δοκιμάσετε και εσείς. Επειδή όμως η υπηρεσία αυτή είναι σε beta φάση δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσου sign up, αλλά μπορείτε να κατοχυρώσετε το username που θέλετε και μετά από λίγες εβδομάδες θα σας στείλουν την πρόσκληση για να κάνετε το κανονικό sign up!

Δείτε εδώ πώς μπορεί να φαίνεται το προφίλ σας στο About.me:

About.me

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.