XBLOG logo @2x

Saturday clubbing. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

Το club Fetisch, μετά την ανάπαυλα για το καλοκαίρι, επέστρεψε για τη δεύτερη συνεχόμενη χειμερινή σεζόν του, στο τρίτο level του Envy, στο Monastiraki Center (στο χώρο που βρισκόταν το Bed επί εποχής Venue). Πληροφορίες για το Fetisch, τα events κτλ μπορείτε να δείτε εδώ.

Το xblog.gr σε συνεργασία με το Fetisch κάθε εβδομάδα θα δίνει 10 διπλές προσκλήσεις για τα σαββατιάτικα events του club, στα οποία θα παίζει ο Dj Viton, που θα πλαισιώνεται κάθε Σάββατο από τους Zorz, Steve, Jeo Reani, Gus και Bonso, ενώ δε θα λείψουν τα special guests από Kumo, Lostra, Mr Statik κτλ…

Οι 10 πρώτοι που θα αφήσουν σχόλιο σε αυτό το post κερδίζουν διπλή πρόσκληση για το event αυτού του Σαββάτου 10/11 με τους Dj Viton, Gus και Bonso και θα βρίσκονται στη guest list του xblog.gr για να έχουν δωρεάν είσοδο, αρκεί να προσέλθουν μέχρι τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα. Στην είσοδο του Fetisch θα σας υποδεχθεί η Ελεάννα!

* Στη φόρμα παρακάτω που θα αφήσετε σχόλιο, συμπληρώστε σωστά το email σας, γιατί θα λάβετε ενημερωτικό email με πληροφορίες για τη guest list κλπ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.