XBLOG logo @2x

Ο 18χρονος Δημήτρης είχε προαναγγείλει το σημερινό μακελειό από την σελίδα του στο MySpace

Μακελειό στη σχολή ΟΑΕΔ Ρέντη

Το σημερινό μακελειό στην σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη είχε προαναγγείλει ο 18χρονος Δημήτρης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο MySpace. Ο Δημήτρης σήμερα, ανεβαίνοντας τις σκάλες της σχολής, πυροβόλησε έναν 19χρονο που βρέθηκε μπροστά του, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ενώ φεύγοντας πυροβόλησε άλλα δύο άτομα και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Νωρίς σήμερα το πρωί, γύρω στις 6:00, έγραψε στην σελίδα του στο MySpace “θα πεθάνετε όλοι”, ενώ στο “About Me” της σελίδας του προανήγγειλε ότι θα πυροβολήσει οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά του το πρωί της σημερινής ημέρας… Δε θέλω να φανταστώ τι θα είχε συμβεί αν έμπαινε με το όπλο σε μία γεμάτη από σπουδαστές αίθουσα της σχολής του ΟΑΕΔ.

Στη σελίδα του έχει ανεβάσει επίσης και φωτογραφίες, σε κάποιες από τις οποίες φαίνεται ο ίδιος να κρατάει όπλα, σε κάποιες άλλες φαίνονται τα όπλα με τις σφαίρες, το μαχαίρι κλπ. Οι φωτογραφίες έχουν ένδειξη “New Photo”, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ανέβηκαν πολύ πρόσφατα, ενώ θεωρώ θέμα χρόνου να κατέβουν, αφού σε τέτοια sites δεν επιτρέπεται η δημοσίευση υλικού που έχει να κάνει με βία, εγκληματικότητα κλπ.

Update: Δεν είναι πλέον προσβάσιμη η σελίδα του Δημήτρη στο MySpace. Όποιος προσπαθήσει να μπει βλέπει το μήνυμα “Invalid Friend ID. This user has either cancelled their membership, or their account has been deleted”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.