XBLOG logo @2x

Cosmote: Στηρίζει το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο

Συνεπής στο ραντεβού της με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που φέρνουν την Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, η Cosmote στηρίζει το φετινό Final Four της Euroleague, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από 1η έως 3 Μαΐου 2009.

Ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, αλλά και μέγας χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση, η Cosmote προσφέρει σε 30 συνδρομητές της και οπαδούς του τριφυλλιού την δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Βερολίνο και να απολαύσουν από κοντά τους αγώνες του Final Four.

Στέλνοντας ένα κενό SMS  στο 19013 μέχρι και τις 20 Απριλίου, οι συνδρομητές της Cosmote μπαίνουν στην κλήρωση για ένα από τα 15 διπλά αεροπορικά εισιτήρια που προσφέρει η εταιρία, μαζί με εισιτήρια για τους αγώνες, διαμονή και μεταφορά από και προς το γήπεδο και όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Cosmote

Ο Κωνσταντίνος Νεμπής, Executive Marketing Director της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Η Cosmote στηρίζει για ακόμη μια χρονιά την τελική φάση της μεγαλύτερης διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ, προσφέροντας στους πελάτες της μοναδικές αθλητικές εμπειρίες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες και καλή διασκέδαση στους χιλιάδες φιλάθλους που θα ζήσουν την ένταση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

* Χρέωση 1€ / SMS με ΦΠΑ 19%

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.